En VIT fredag!

Ha! för jag kan ha det jag också!




Utgång igen ;)

Suck men med ett leende ska jag utikväll igen med S. Sa tidigast lördagen, men icke. Solen skiner, alkoholen flödar och vi lyssnar på Absolut Schlager å gör oss i ordning. S kompis lyckades på två minuter plocka ner min försvarsmur till att inte gå ut ikväll.... Upptäkte för ngr timmar sedan att jag har lyckats övertrassera mitt konto, inte en kul upptäkt. Men har pengar imorn. Jesus vad fattiga vi är just nu. Min ljusstake står på mitt TV - bord och det ser nästan ut som om den skriker "du har snott mig". Nu ska det tas ngr glas vin innan vi går ner på stan. Mummmma.


Ljusstake historia å bakisångest ;( ;)

Suck mkt trött nu. Dagen har varit kämpig för mig och S, detta beroende på att gårdagens bartömning hos S ledde till Bakishet som var 100%. Gårdagen ja. Förfesten var +++++ och därefter hamnade vi på en mindre krog där partandet fortsatte. Vid två var S hungrig så vi gick till ett uteställe, det var där vi träffade två skit snygga brats. Kemi, attraktion och alkohol i kroppen gav resultatet bortamatch för oss båda, i samma lgh. Ps inga dörrar mellan oss. Usshha vem har sovrum utan dörr. Men jag och S fick sex i alla fall. ;) I morse var  killen jag hade haft under natten, dvs han som bodde i lgh skit sur, en av hans ikea ljusstakar var gone, kostade förmodligen 5 kr. Vi skyndade oss därifrån och lade oss på en gunga, pinsamt nog var vi fortfarande inte nyktra, milt sagt ;). Sakta tog vi oss ner på stan, med skrikande magar. Pressbyron hade 15 min  kvar till öppning när vi kom dit, därför lade vi oss ner på bänkarna i busskuren. S säger plötsligt "Gud vad sjukt roligt det hade varit om du hade haft hans ljusstake i väskan". I samma ögonblick när jag ska ta upp en ziggarett ser jag den lilla ikea ljusstaken ligga där. När  S fick se den trodde jag att hon skulle dö av skratt. Hur fan hade den hamnat där? Är varesig klepto eller samlar på saker från mina erövringar. Väl inne på Pressbyron visade jag damen som jobbade ljusstaken  och berättade vad jag hade gjort under natten. WHY????. I sakta takt hemmåt skrattade S åt min trofe och sa att hon också skulle börja samla på saker. från dem hon erövrat. Väl hemma hos mig däckade vi i en varsín säng och sov i många underbara timmar... Hahha både min lillasyster och min kompis E skrattade grovt åt denna historia, tror att detta kommer att dyka upp i tal under min möhippa om ngr år, hoppas inte under mitt bröllop. Då vet man aldrig om killen sticker.
Ushha under kvällen har jag inte gjort ett smack. Suck vilket jag borde. Men men. Ska inte dricka alkohol förrän på lördag. Att säga att man aldrig ska göra det igen, nnejje det funkar inte, det löftet bryter man direkt.

Gjort ngt liknande? I så fall är jag så nyfiken och intresserad ;)

PS denna är mkt mkt god och mkt mkt farlig



Mahaha

Ha. rättiva är skipad. C fick knubbisen i inlägget under hon med! Trots tappra försök att fuska till sig Mc. Dreamy :o)


Det är nog nåt fel på expressen.



Hata Expressen!

Jaha.... tog ett test om vem som skulle vara min "Dröm-tvman".. hade väl hoppats på typ Mc.Dreamy eller nån annan heting.. men NEJDÅ!!!
detta var vad jag fick!
så ja ska väl gå och slänga mig framför tåget nu dådå..

So long suckers!






Liksom... allvarligt.... (?)


00.00 och lite grubbel

Jag röker för mycket. Har skyllt på uppsatsen för mycket nu. Antingen uppsats eller gamla killar eller nya sådana. Det har snurrat en del. Mr.X ska flytta och sen resa till andra sidan jorden fick jag veta. Det känns bra. Då slipper jag riskera att springa på honom hela tiden, för hur det än är så sabbar det min tillvaro. Inte för att jag vill ha honom tillbaka utan för att jag ibland vill tillbaka till det vi hade. Paris. Där hade jag allt. På en enda gång. Det var lycka. Då mådde jag bra som jag aldrg har gjort. Det är snart ett år sedan. Känns inte så alls. Tiden rullar på snabbt.

Nu sitter jag och stirrar lite på msn rutan och vill att Street-grabben ska höra av sig mer. Dejten var nog den mest avslappnade jag varit med om. GTA4 och pizza, Rödvin och schlager. det var mysigt och jag skulle vilja träffa honom igen. Han har samma Bree van de kamp (stavning?) fasoner som jag har gällade vissa saker. Det var skit kul!

Jag tror inte jag är helt ute ur bilden iallafall, har fått sms både idag och igår. Vi får se vad som händer.. jag åker ju bort hela sommaren också... tajmingen suger ju isåfall den saken är ju klar.

Det är torsdag och jag väntar nästan på ett nattligt samtal. Men jag vet inte vad jag skulle ge för respons på det. Hade suttit rätt fint att inte orka faktiskt. För ja e trött.



Rosa lördag i schlagertema!

Underbart! Strålande! Charlotte i final! På lördag tar vi hem segern, eller? För mig och C och en massa andra trevliga människor blir det iallafall schlager-maskerad. Jag ska antingen gå som en av Herreys eller som medley :) kan bli riktigt fint det dära. Sen fortsätter nog kvällen med lite kareoke.

Vin ska drickas också.
 
Det kommer bli en underbart rosa lördag!




Rester fy fan =/ =( =()

fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy för rester jag sliter så att hjärnan snart exploderar, dock får man skylla sig själv. Varför gör man inte detta i tid??????? Man tänker "detta kan jag göra senare", yeheh right som om det händer. När man börjar ligga lite efter börjar man hamna i en ond cirkel. Ushshahha.  Va skönt att städningen gick bra S.




Long lost Penpal

"Hello,
Do you remember me?
I am your long lost pen pal.
It must have been ten years ago we last wrote.
I don't really know what happened,
I guess life came in the way.
Let me know if you're still alive.
Let me know if you ever used that knife or not.

I have to admit I sometimes lied in those letters
Tried to make life better than it was
I still wasn't kissed at sixteen
And I still need a friend..."

- Hello Saferide -




Nervöst

Jaha, det drar alltså ihop sig. Pratade med Streetkillen hela tre gånger igår, två på telefon. Nu har jag packat ihop mig och klätt på mig. Pizza och vin står på schemat ikväll. Han hämtar mig vid tåget. NERVÖS!

"Bara var dig själv" - Jo. tjena. det är ju lätt det.


Gaaahh!



Nån som smakat?







Jag och S sitter ihop ;)

Hahaha åkte själv till skolan idag, detta utan S. Våran kompis L tittade chockat på mig och jag undrade tyst "Vad är det?" Hon frågade vad S var och jag sa att hon var hemma. Varpå L säger "det känns typ som om du är otrogen mot S, när du inte är här med henne, ni sitter ju typ ihop". Hahah det gör vi verkligen jag och S. Igår fungerade vi som ett gift gamalt par. Vi satt tysta i samma rum och pysslade var och en försig och efter ngn timme började S ha högläsning för mig, Vi hade det underbart detta trots att våra munnar inte gick i ett. Love here so much. Åååå imorn väntar arbetsintervju, skit nervös. Har inte varit på sådana alls. Har fixat mina jobb utan sådant, mkt lättare. Ushsa. Ska inte göra ngr dumma fadäser i morn.
Kommer att ge S en lyckospark i morn innan hon åker på sin dejt. Men trots det "Lycka till S på din dejt, det kommer att gå skit bra" ;) Varför: Du är ju  en grym brud i lyxförpackning.

Dejt imorgon

Så imorgon smäller det alltså. Ni kan väl hålla en tumme!

Inatt sov C hos mig för en gång skull. Hon satt och pillade vid datorn till TIDIGT. Klockan va typ fyra när hon kräp ner i sängen, då hade jag sovit i x antal timmar redan. Tvätt på schemat idag och så ska jag göra klart en till rest jag har liggandes. Fick G på mattekursen redan idag! så hurra för mig! nu är det snart examen...

Men först frukost och tvätttid... laters!

Puss



Plugg=färdig, dejt = pg. S som läser skvaller = sjukt roligt + kläder jag vill ha.

Repons på det S nyss skrev angående mitt plugg. Har bara inte bloggat, har som sagt fixat en dejt med. Mkt trevligare att vara social med en skit snygg kille, en kille som ska bli min, än att plugga matematiken. Dock är den färdig nu, tog bara fler timmar än vad jag hade tänkt mig. 

Nu har jag hittat kläder som går till skorna som jag bloggade om förrut.




Tyvärr kostar dessa plagg sjuk mkt. Borde finnas en maxgräns på vad kläder får kosta. Herre Jesus de går ju sönder och nöts ut. Men icke. Den bruna klänningen kostar 2500 helt sjukt. Tyvärr sjukt fin också¨. Får väll se till att gifta mig rikt ;)
S ligger på sängen och läser från bloggen tjuvlyssnat. se. Vi skrattar så att vi gråter. Gå in där. Ett gott skratt förlänger livet ;)


Kontrar C

jaha, medan jag suttit vid min dator mitt emot C har jag allstå skrivit klart min rest och skickat in den. nio sidor PM. vad har C gjort? jo den förklaringen kom ju när ja loggade in här. NIO inlägg. haha. måste va rekord. Jag  instämmer med henne när hon säger att det ÄR pisstrist. och förvisso hade jag halva jobbet klart redan!

Nu är det iallafall inlämnat o klrt. Ringde en sväng till Street-killen (nytt nicknamne by the way) en dag kvar till dejt. jag har inhandlat ett par nya gympadojjor och jag har planerat vad ja ska ha på mig. Tvätt-tid imorron. Stockholm på tisdag. Han verkar så trevlig. jag hoppas verkligen att det kommer gå bra IRL också. massa telefonsnack har det blitt. varje dag faktiskt.

Spännande!



Toppen låt =O





Dejt på gång=)

yeyeyey fick hans hotmail, så nu har vi snackat en massa. Samtalet var lättsamt och mycket humor. Humor är viktigt. Så jepp nu är det inte bara S som har en dejt pågång, jag med. Love this ;) Imorn vankas det ännu mer plugg från 9- 20. Don´t like this =( Är så jä_ _ a skoltrött just nu att jag håller på å smäller av. Priset blir dock, aldrig mer hårda lärare och kluriga PM. Så jag ska hålla ut.

Hahahaa har skrivit 11 inlägg på vår blogg slår S med råge ;)

Sms vara eller icke vara

När får man skicka ett svar till J. S säger nej nej hela tiden, var inte "för på". Finns det ngt sådant? Finns det en gräns på hur snabbt man får skicka ett sms till killen man gillar?


Kommunikation via msn

Just nu sitter jag o S och skriver, när vi vill prata med varandra tar vi inte av oss hörlurarna, utan gör det via sms. Why? När vi sitter en arm ifrån varandra. Nu kom jag ifrån mitt matematikskrivande igen. =( Blogga är mkt roligare ju.


Ljuga ihop intervjusvar

Hur lätt är det att helt hitta på två intervjuer + andras svar: Inte alls. Allt ska verka rimligt. Känner mig bad. Men vad ska man annars göra? Kan ju inte hitta tid till att göra detta på riktigt. Hoppas att jag ändå hamnar i himlen den dagen jag dör ;)


Yyeyeye Schlager



Yeyeyye dessa låtar brukar jag o S ofta sjunga, var vi en är. Speciellt på Valborg berusade och för hur mkt folk som helst på öppen gata. Vi har spännande äventyr tillsammans ;)


Sjungande S mkt fint ;)

Kom på en sak, borde inte vara så bitter för jag har ju ljugit till mig ett VG. =) S sitter för tillfället och skriver för fullt och sjunger med hörlurarna i öronen. Ska jag vara helt ärlig, låter det inte som om hon ska söka till Idol eller till Melodifestivalen, men i mitt hjärta låter det underbart. Hur skulle det kunna vara fult och falskt när det är S vi pratar om. Där fick S en kärleksförklaring av mig. Love you S sjung på hur mkt du vill.





Ps. Just nu lyssnar jag på Guns N' Roses - Knockin' On Heavens Door. Love it

Matematik =(

Jag hatar hatar hatar hatar hatar detta ämne. MÖK. Varför ska man ha detta. ushshshha. För att bli kreativ lyssnar jag på tre helt underbara låtar

Chris Daughtry - Home
Westlife - Fragile Heart
Rihanna - Hate that I love you

Hoppas att ni har det roligare än vad jag o S har för tillfället. S är typ färdig med sittt Matematikpm för hon har redan grunden klar. hate. Fast hon har Svenska pm.et kvar som jag redan har gjort, så lite ljust är det i min mörka tunnel.
Gud vad jag hatar mkt just nu.


Idol Erik. Ett gott minne



Han bara måste med. Känner mig lite som en fjolla, men snygg är han och han måste med på våran sida. Ögon godis ;)Jag o S har en söt historia. beträffande honom och de andra i Idol.  För två år sedan när Idolgänget entrade våran fina stad, var jag o S på stan för att handla julklappar. Jag ville abslut titta lite närmare på Erik. S tyckte att detta var mkt pinsamt men gick ändå med på detta. Dock såg vi inte så mkt, för alla 14 isar var där med. Efter att ha ätit på Max och rökt var de fortfarande kvar där och S säger "Fan man skulle ta hans autograf. Min syrra diggar honom"Så från att inte ens vilja gå 50 meter från scenen, stod vi nu framme vid vakten och frågade om vi fick komma upp. Vakten svarar oss "ni måste köpa skivan". Helt sjukt nog köpte vi den och jag gick på darrande ben upp för trapporna mot honom. Väl framme log jag mot honom han mot mig (eftersom han måste göra det) och S tog kort. Precis när kortet tas, viskar han (varför så nervös, jag är inte farlgi). Trodde jag skulle dö. S frågade Idol Danny om han var Ola.Hahahah vad söt hon är. Men vi fick i alla fall våra autografer, dock en kass skiva, som vi inte har lyssnat på. Dock finns det ju en söt historia att förtälja bakom denna skiva, väger tungt det med ;) Yyeyeye vi var skit glada under många timmar efter detta möte ;)


För många skor?

Anser att vi tjejer inte kan ha för många skor. Skor för mig gör hela outfitten. Har du inte rätt skor, eller skor som skär sig till det som man har på sig, så blir resultatet skit svårt. Eftersom jag anser detta, älskar jag o S Skopunkten. Gillar koceptet tag tre betala för två.

Tipps på skor, enligt mig och ett måste inför sommaren.

Sommarens it skor ;)
Party
Bekväma - som en andra hud


För lite kyligare kvällar japp jag har tänkt på allt


För regniga dagar, japp sverige har många sådana dagar tyvärr


villlll haaaa

Vill gärna ha tipps på andra skor med, o andra mode tipps, tex bra modelänkar på internet

Pusss


Fläckiga


Fan fan fan. Brun utan sol, gjorde oss inte lika fina som vi hade hoppats. För stunden är jag och S fläckiga lite varstans. Hur gör man detta snyggt, om man gör allt rätt från början? För det gjorde vi, skrubbning, smörjning och allt, men resultatet inte alls å shiiit vad snyggt. Usshha och S som ska på dejt på tis. Inte bra alls. Man borde gå å bli nersprutad på ett riktigt ställe, men då inte göra en Ross variant (Vänner), där han får tre - fyra tvår (ála brun) på framsidan, Dock kostar detta 2000 kr minst. Hur mkt är ok att lägga på sådant här? Ushha nu ska man gå omkring och vara fläckig i veckor, Hoppas att det nöts bort snabbt som sjutton.



 Så här ville vi att resultatet skulle bli, men icke.


Plugg, skor och mys

Jag o S hade tänkt att vi skulle gå upp vid 9 imorse, för att plugga rester var det tänkt. Icke. Båda är experter på att ställa mobilen, men att gå upp är en helt annan sak, vi skulle bara snooza lite mer, lite mer blev till 11. Likt två zombies drog vi tillsist på oss kläderna och gick ut. Buhhaha vilket kallt väder. Fast igår när vi stod i våra lakan, nakna under var det inte alls kallt =) Tror att om ngn hade sett oss då skulle de ha tänkt "de där två har precis haft sex". Vi hade frillor som det i alla fall. Hur fan kan det vara så är kallt när dedt är Maj. Tänkte vädergudarna "nu ska jag gör dem riktigt förbannade, jag ger dem kallt väder i stället för varmt" Sjukt nog snöade det hemma där jag kommer ifrån. Det får det bara inte göra. Nog om vädret. Tillsist kom jag o S ner på stan, efter halvångest från S beträffande att hon ska låna pengar av mig, gick hon med på pengarna jag gav henne. Vaddå det är väll klart. Vänner ställer ju upp för varandra. Vi beslöt oss för att käka på ett salladsställe, mums. Därefter skulle S köpa skor, det gjorde hon, dock hittade vi båda ett par underbara rosa skor, som skrek "Köp oss, dessa ska bara in i eran garderob". Så yeyey de blir våra på fredag. Nu vankas det plugg för hela slanten.

Skorna vi ska köpa på fredag


Pusssss


Fredagens bravader

Igår satt vi i skolan mellan åtta och åtta. vid halv nio var vi på plats hemma hos C och hade laddat upp med middagsmat och ostbollar. Vi åt och parkerade oss i soffan som sagt med de två sista avsnitten av SATC (Sex and the city) jag gärt floder. När Miranda utbrister "Go get our girl!" är det ju bara så romantiskt!

När sista avsnittet var slut hade vi druckit upp en vinare och plötsligt var vi påväg ut. Jag ringe en sväng till A, en killkopmis som kommit hem från Afghanistan just och snackade lite med honom. Sedan blev det på med klänningen och språng mot Kareokebaren. Väl där kom vi på att det var hockey, vilket förklarade bristen på grabbar. Men det ordnade upp sig och en cosmo senare och nån cider så var dansen i full gång.

Jag hånglade med en grabb ett tag, sen skulle han åka med tåget så det blev inget mer med det, kanske lika bra. Eftersom M också pussade på honom! På MITT ragg! är sånt ok???

 Arg S men det var  övegående. haha. Roligt.

 Kvällen avrundades med att en bekants komis däckade utanför och ambulans tillkallades. Men när bilen väl kom stod hon redan upp och att var på det lugna. Jag fårgade henne om hon ville ha en cigg. Hon avböjde. Hrm..

Lullade hem runt fyra och då var solen påväg upp redan!

En JÄVLIGT kul kväll (liksom en mängd andra) tillsammans med älskade C-darling!




Tjej kväll + reflektion över gårdagen


Gårdagen var helt underbar. S och jag var helt slutkörda igår och satte igång de två sista avsnitten av Sex and the City. S grät floder och jag försökte gråta, ville inte verka känslokall. Blev inte en enda tår, bara ett ihop skrynklat ansikte. Helt plötsligt började kom vi in i partystämning och vinet + allt jag hade plockades fram. Utgången var helt underbar, såg en skit snygg kille som jag bara ville strula lite med. Detta var katastrof. När S fick oss att börja dansa tryckare, var denna det tråkigaste och stelaste jag har varit med om i hela mitt liv. Förklaringen fick S senare. Killen som jag hade dansat med var förmodligen gay, men hade inte kommit ut vare för sig själv eller för sina kompisar. Skit också, Idag har vi shopat på stan, mkt nice. Mötte på Veromoda en kille som jag arbetat med och som jag är mkt intressarad av. S fick hälsas på honom och avslöjade lite att hon redan visste vem han var. Skickade för ngr timmar ett sms till honom om frågan beträffande fika, fick svar på en sekund. Japp dte blir det. Yeyyeye han kanske är lite intresserad. =). Just nu i detta ögonbblcik lyxar jag o S med ansiktsmasker, som man skalar av, känns nu i stelt i fejan, lite som om man hade fått stroke, snart ska brun utan sol på och vi ska bli bruna och fina.


Ilska och frustation + bitchighet = Nu glädje och lycka + total utmattning ;)

Hahhaah vi pratar nu om att S idag har varit lite bitchig mot oss andra. När hon var som tröttast sa hon skit surt, "Nej jag sitter inte längre än till klockan tre", K svarade "Men vi måste bli klara", S "jag sitter verkligen inte  kvar längre än till tre, nu går jag ut och röker", därefter knyckte hon på nacken som en övreklassbrud från Stockholm och galopperade iväg ut , nästan frustande.  Inte varje dag S är bitchig. ;)
Även jag har fräst ifrån mig som en arg drake. Under en av våra jobbiga timmar poängterade jag för de andra, att man inte använda ordet men i en text, detta har vi tjatat om i veckor. Då sa K " man får använda men i de meningar där det är ok". Ut från min mun kom ett fräsande, ljud, blandat med spott "Ja precis, det är ju det jag har sagt hela tiden". Är inte att leka med när jag blir sur. ;) Nu ska vi snart gå hem å äta är så hungrig att jag har ont i revbenen.


Rester och hysh från de andra


Fy varför gör man inte sina rester och kompletteringar i tid för? Jag har dragit på skiten så länge jag har kunnat och nu hinner de i fatt mig, som en slingrande orm. Men bättre sent än aldrig, kommer dock få ett helvette. Var uppe idag och pratade med min Drama lärare angående mina rester och ljög då henne rakt upp i ansiktet, beträffande en tenta jag inte har gjort. Sa till henne "Jag har gjort den och du satte VG på den". Vaddå har hon ingen koll, får hon väll skylla sig själv. En sak är säker jag kommer inte till himlen. :) ;(. Men det är redan kört ändå. Har gjort för mkt.
Mina kära grupp undrade nyss vad jag gjorde och jag svarade dem "skriver på bloggen", deras svar löd "ska du inte skriva på din diskussion?" Mitt svar löd "hmmmm nej". Orkar bara inte det just nu, alls, min hjärna är likt ett skrumpet russin. Den går inte driekt på högvarv. Sa även till tjejerna "är hungrig" S svarade "TYST". Detta kallar jag äkta kärlek ;). Nej nu ska jag hjälpa gruppen.



Arbetet ska in o ikväll vankas det mys med S


Jesus i dag har vissa i gruppen varit både trötta och griniga. Jag har varit nästan bakis trött och min diskussion försvann puttsväck från min dator, trodde i samma stund som insåg detta att jag skulle dö. Fyra timmars arbete väck. Mötte gruppen vid kvart över 8, men då var S borta. Hon hade försovit sig. Kan det ha att göra med att Kapten krok var hemma hos henne? ;) Nu fin pillar vi på arbetet innan vi ska bifoga det i ett mail och skicka i väg det till vår hanledare. Detta har vi längtat efter i så många veckor. En diskusson och för att bevisa hur skadad man blir av D- uppsats är att vi för en stund sedan hade en aktiv diskussion beträffande hur man böjer ordet Fotnott i ett worddokument. En fotnot, flera fornötter, eller heter det fotnoter. Jesus det sista ordet låter som om man spelar till denna text. S sa Nyss när hon menade detta ord "sid fötter". Kärt barn har många namn. H i vårat underbara fik på skolan har sponstrat oss med både kaffe, morotskaka, godis och dödliga ziggaretter: Love him. Mitt flirt har gett resultat. Dock är detta ingen ny man i mitt liv, han är gift, relativt gammal 40 år och har fem barn, enbart en kompis, som stöttar oss vid svåra situationer. Fick även dagens sås med mig hem, gorgonzola, shiiit vad god den är. DETTA tackar man inte nej till. ;)
 Nu skriker min kropp efter helg, vin, sex and the city, avslappning och mys med S. Hade varit trevligt att börja helgen med sex, skulle behövas, detta tillsammans med Umeå killen, som lever så pass aktivit som om det inte finns en morgondag ;).

Ps kommer att dra ur telefonen ikväll, för orkar vare sig prata med föräldrar eller andra vänner. Orkar helt enkelt inte vara övertrevlig, dessutom är mina och S gemensamma kvällar heliga. ;)

Pussss från en mkt trött

Undring

Jaha, då fick man göra om en stor del av arbetet för att vi inte hade koll på vad vi skulle skriva på riktigt. så nu är det fullt ös. Återkommer lite senare med mer information från gårdagens möte med Kapten Krok. Måste fråga er om en sak! ;-)



Djupa tankar om Livet

Detta är vad livet är för mig.
Från och med dagen du kommer ut från din mamma börjar livet. Du börjar utforska värden och människorna runt omkring dig. På stapplande steg går du omkring och testar för att få nya kunskaper. Detta pågår hela livet. Livet är till för att ta nya osäkra steg på helt främmande vägar. PÅ dessa vägar finns det hinder och hål, men de är till för att övervinnas. När du har gjort det känner du dig världsbäst. Misslyckas man får man resa sig upp och göra nya försök. Alla begår vi misstag under livets gång, jag har gjort mina. Det viktiga med misstag, är att man lär sig av dem och gör man det inte, så gör man det kanske nästa gång. När de vuxna börjar undra vad du ska göra av ditt liv, måste man tänka "jag gör det jag själv vill, inte vad de vill att jag ska göra" Man får sålla bland allt de säger och ta åt sig det man kan. Det viktiga är att man skapar den person man vill vara i slutändan och är stolt över det. Under årens lopp möter man vänner som antingen stannar eller går, detta beror på hur man utvecklas tillsammans. De sanna vännerna stannar kvar, i vått och tort, de är med dem fottona tas och stunderna tillsammans med dem glömmer man aldrig.
Så kommer man tillsist till kärleken. Kärleken kan verkligen vara ljuvlig, besvarad och vacker, men också grym, svek, och tragisk och om detta inträffar, måste man inse livet måste gå vidare, hur svårt det en ser ut just då. För man kan inte gå och älta det som varit "för länge". En kompis sa till mig en gång "det som inte knäcker en totalt stärker en". Å så är det. Visst blir man knäckt ett tag, men när man tar nya tag, så blir man jäkligt stärkt som person. "Jag fixade detta". En annan person sa även "när man hittat den rätte/rätta vet man det, man behöver man inte kämpa och undra, det bara fungerar och man klarar av allt "(bråk). Just där är jag inte ännu. Jag är snart dock färdig, påväg att bli färdig lärare, vilket är helt nya vägar för mig och jag ser verkligen fram emot denna utmaning.  En dag står killen där med stort K och då är jag redo sedan var resten av livet har ett erbjuda mig, ja det är ju vad man gör det till. Jag ser fram emot alla år med S och utvecklas tillsammans med henne. Love you S. Ses i morgon.

Sov gott alla =)



Sussa kudde!

Godnatt kära läsare. Nu ska jag drömma mig bort och ladda mentalt inför dejten på tisdag (!) Jag vet redan vad jag ska ha på mig btw! kanske slänger upp en bild på det senare!
Dröm sött!
och puss och kram




Tänk om mamma skulle veta..

Ja, då var det spikat. efter att jag snackat med honom på msn ett tag nu ikväll så ringde han upp och vi bestämde tisdag 10 i fyra. Han hämtar mig med bil vid tåget. Vin hemma hos honom och förmodligen sova där sen. Göra stockholm med L på onsdag?

Hoppas nu bara han inte bangar. Jag skulle nog bli lite besviken då. Han sa att han var nervös, eller snarare skiträdd. Vaddå? Tänk på mig?

Här ska jag åka till en annan stad för att träffa en vilt främmande kille hoppa in i en bil med honom och åka hem till hans lägenhet. Dricka alkohol och sen sova där!?

Ojoj, detta låter verkligen inte ofarligt. Tänk om mamma skulle veta! jag skulle fått utegångsförbud alla gånger. trots att jag är 23.

Uhh.. avslöjande där... S är 23 år... och bor nära stockholm... exciting right...




Sex and the City love love the serie

Å det är så att man får rysningar av lycka när man tänker på näst sista avsnittet av Sex and the city. Ni vet när mr Big ringer hem Till Carrie och Charlotte är där och han säger på hennes telefonsvarare "Det är jag. Jag vet att jag inte fick ringa, men jag är kvar i stan och jag var tvungen att ringa. Jag har inget att förlora längre, förutom dig. Jag kan inte förlora dig igen, jag älskar dig" Därefter blir han kallad till ett möte med de andra tjejerna, nervös som han är sätter han sig ner med dem. "jag vet att jag inte har varit er favorit direkt". Charlotte säger "jag skulle inte uttrycka det så", medan Samantha sann som hon är "det skulle jag". Big säger "Gudarna ska veta att jag har begått många misstag med Carrie. Jag har strulat till det många gånger, jag vet det. Jag behöver erat råd. Ni känner henne bättre än ngn annan. Ni är hennes livs kärlekar. Som kille kan man bara komma fyra. Men jag älskar henne. Och om ni tror att jag har det minsta chans tar jag nästa flyg till Paris och letar efter henne tills jag hittar henne. Men om ni tror....att hon verkligen är lycklig, vill jag inte förstöra det. Då försvinner jag". Med det sagt tittar alla på Mirranda, som lutar sig fram mot  honom och säger "Åk och hämta henne"  Å det är så vackert". 
Å i sista avsnittet när Carrie är vid receptionen på hotellet och har bråkat med den ryska mannen och Mr Big kommer in genom entrén. Han får syn på henne där hon precis har satt sig ner för att plocka upp sitt halsband. Hon tittar upp och deras ögon möts och hon säger "hej" och börjar sedan gråta. Hon erkänner för Big att hon har blivit slagen och Big rusar upp för alla trappor. Carrie säger "vad håller du på med?" Big svarar "Jag ska klå upp en ryss". När de senare går på gatan i Paris ååååå. Bigg säger "det tog mig riktigt lång tid att hamna här. Men jag är här".  Mr Big säger det alla flickor vill höra "det är dig jag vill ha Carrie". Ja inte det namnet förståss ;) Hon svarar honom så klockrent "Kyss mig då, din stora lipsill" Väl hemma i New York och de kliver ur taxin säger Big " du vet jag bor ju inte här längre och man får inte checka in på hotellet så här dags" Carrie svarar "Vill du komma med upp?" Big säger "Abso - jävla - lut".
Sluklämmen på allt detta är det som sägs sista minuterna "det mest spännande, utmanande och viktiga förhållandet av alla är det man har med sig själv. Hittar du någon som älskar det du själv älskar hos dig själv, så är det helt fantastiskt" .

Älskar sååååå denna serie. Ser verkligen fram emot filmen. Bara den inte förstör ngt.



Prat med kille via nätdejting sida ;) Love it

Gud vilken nice blogg vi har fått. Har nyss snackat med en kille som jag träffade via en dejtingsida. Helt sjukt nice att man kan snacka så öppet med ngn som man aldrig har träffat. Han kan ju utge sig för att vara skit bra, men så är han typ kriminell eller psyko. Vill träffa honom i alla fall. Vågar man inte ta ngr chanser här i livet, kan man gå misste om så mkt. Skulle han inte vara någe bra. Ja då är det väll så då, men då har man ju alla fall tagit modet o träffa honom.
Tror ni att man kan möta mr rätt via detta sätt? Rätt många har ju ändå träffats så. Bjöd upp honom till den stad jag ska spendera min sommar i. Kanske dumt, men vad fan. Jag är ju ung nu å vill våga ta risker och chansa.
Idag kom min sex and the city box. Är verkligen världens bästa serie. Minns att man tyckte att serien var lite  vågad i början, men icke om jag jämför med En callgirls dagbok. Super bra serie å ganska detaljierad ;) Visst hade hon som spelar huvudrollen en hitt (sångmässigt) på 90 - talet, eller?. Så imorn ska jag o S dricka vin lyssna på Schlager och titta på Sex and the city, det är vi väl värda efter en lång hård...... vecka förståss ;) I morn ska D - uppsatsen in. Äntligen!!!!!!

Pussss och kram



Nytt utseende!

Så ja, då var den nya designen klar! Det gick ju hyfsat snabbt måste jag tillägga. Jag blrjar bli ganska vass på hur detta funkar nu.

Förövrigt har dagen masat sig fram i snigelfart och det har inte blivit mycket gjort. Föreläsning imorse och lite snack med L o C på gården. Myspys!

Jag vill verkligen bara lämna in skiten nu så den blir klar. Om det är nån som vill läsa den sen är det bara att höra av sig.. hrm.. tvivelaktigt det dära. men iallafall! :)

NU ska jag iallafall ta tag i mitt stök här hemma. Imorron blir det inlämning och sen VIN och schlagerkväll med C! Lovely!

Puss och Kram




Snälla Läsare..

Nu har vi börjat komma upp i lite sidvisningar om dagarna här, kan ni inte posta en kommentar där ni skriver om ni själva bloggar? Så vi kan läsa vilka NI är?

Puss o kram

 






Slut för idag tack för idag

Nu ger jag upp. Skjut mig.


Fy fan

Fy fan, tandläkare, är livrädd för dem. De gjorde att jag missade en ´livsviktig föreläsning, inte bra alls. Jesus. Det yrket skulle jag inte välja. Nej nu måste jag ta bussen!



Dejt Spikad - Det du!

Hade världens märkligaste dröm inatt, jag kommer inte riktigt ihåg men en gamal vän var inblandad och den handlade om sex. otippat?

Mitt internet här hemma dog igår, precis när hokeyn var slut och Stockholmsgrabb och jag skulle planera på msn, snacka om bad tajming, jag drog iväg ett sms och frågade om han hade lust att ringa upp. En sek senare plingar det i telefonen. nu har vi bestämt oss för att träffas. i början på nästa vecka! Hur kul som helst kommer det att bli!

Nu är det snart dags för föreläsning om sista schvunget med uppsatsen. håller på till tolv sen är jag och C på plats i bibblan igen.

Jag har mer att berätta så gå ingenstanns ;-)


Happy S

Haha, S blev inte alls dissad denna gång. Stockholmsgrabben ville träffa mig och han sa att han tyckte det verkade som våra planer blev inställda igår men förstod aldrig varför. jag kontrade med att jag inte fattade vad som hände heller men att jag ville träffa honom. Allt går ju att ordna sa han. Så det vankas nog dejt trots allt. Då är vi här igen, jag vill att första dejten ska va vin och film och bara häng i soffan framför café och massa folk, förstå hur jag tänker? Att lära känna varandra liksom. Avslappnat.

Ska jag åka hem till honom? Sist gick det bra, men det finns ju inget som säger att det ska göra det denna gången.. egentligen... hrm...

Men  ju är S glad iallafall!



Dissad nu igen?

Inte ett ord från Stockholmsgrabben, han e inte online. hrm... dissad?




Packa ihop för dagen

Nu är det över för idag. Nya tag imorron. Nu ska jag hem och kolla på avsnittet med gossip girl och drömma mig bort med mitt ögongodis... MUMMA!

vem är din favorit i Gossip Girl?




Japp exakt så är det!



"Han skulle få ta mig när som helst"




Elaka ord flyger från min munn

Fan vad jag är elak. Kallade nyss en i våran grupp för "frlken petig", detta bara för att hon ville ta bort en mening som inte lät bra. Orden bara kom ut från min mun. Därefter sa jag "jag skämtade bara", skrattande sa hon "det gjorde du inte" , var tvungen att erkänna att hon hade rätt. Fy jag kommer inte till himlen som världens snällaste människa, ovanligt taskigt av mig. Nu skrattar gruppen så att en massa hysh pysh kommer från de andra i bibblan. Hahha S säger nu om en i grabbarna i Gossip Girl "han skulle kunna få ta mig när som helst".  Jag och S hoppar av manliga bilder på Internet, the boys in Gossip Girl, we really like them ;) Love my grupp.
 


Sex brist =(

Hahaha till det S nyss skrivit. Skulle också behöva sex nu. Vill träffa killen i Umeå, detta även om jag måste paddla kajak med honom. Han ringer och säger att han ska komma ner till mig, jo tjenare. Om han kommer hem till oss i sommar, ska jag sätta honom i samma båt som min mamma och mormor och låta dem fiska tillsammans. Är han ok när han kommer tillbaka, ja då är hon nog rätt ok. ;). De är experter på att ställa 20 frågor, de är ungefär som programmet på kanal fem "sanningens ögonblick", dvs där man förlorar och man ljuger. Det skulle man göra med varenda kar, sätta dem i ett lögndektortest och ställa de frågor som man vill. Ljuger de då, ja dåå ........

Känner mig 20 år äldre än vad jag är. Inte kul alls. Men snart ska fanskapet in. Kommer vara stolt över detta arbete sedan, men nu är jag så pass trött på det att jag håller på att få psykbryt. Nu ska jag ge S massage hennes axlar gör oooooooont.


Krammar



KK-regler?

i Bibblan that is. Inget mer skrivit. Fler cigaretter rökta och med choklad inmosat i ansiktet. Fan uppsatsen förstör oss. Jag kommer få gå på avvänjning nästa vecka. kan man bara inte få ut sin examen nu!?

Tiden går långsamt men ändå springer den iväg. på fredag ska arbetet lämnas till handledaren för revidering och sen ska vi pilla med finjusteringar nästa vecka. Intressant information?... nähe.. inte det...

Jag skulle behöva ett möte med "Kapten krok" för att släppa på lite spänningar tror jag. Kan man ringa honom en vardag utan att man varit ute. Utan att man är full? Utan att det sätter KK-reglerna ur spel? Är det en regel som gäller för övrigt. Att man måste vara full för att ha sex med sitt KK? Hrm.. jag är inget bra på regler... hrm...



Kom igen för fan

ååå vad jag är seg! Nu MÅSTE det skrivas!!!!!




Ordtabbar när ev blivande rektor ringer hem ;)



Hahha förrgår kväll ringde de från ett jobb jag har sökt till hösten. Jag ska komma på intervju på tis i nästa vecka. Samtalet gick perfekt, men eftersom jag alltid råkar göra ngt skumt, var detta inget undantag. Hon som ringde frågade mig om jag ville arbeta i förskolan och jag svarade. "Jag älskar barn, på ett fullt normalt sätt". Hur kan man säga så, det lät ju helt sjukt. Därefter frågade jag om jag skulle ta med mig ett papper från polisen och säger "ja jag står inte med där, har inte gjort ngr dåliga saker". När jag hade sagt de orden sa hon i den andra änden, som tur var. "Du har samma humor som oss". Så oavsett mina tappar ordtabbar får jag ädnå komma ut dit på tis. När jag lade på luren, skrattade S så mkt att hon nästan grät. Hahaha tror att just detta samtal kommer att tas upp på ev möhippa i framtiden. Bjuder på det ;). En sak i säker. De kommer aldrig att glömma mig ;)


Ny design..

Kommer snart. Igårkväll pillade jag med min andra blogg och den blev skitsnygg. känner att en förändring ligger i tiden. eller vad sägs?



Mr Hunk ;)


Håller med S om att den där killen från Gossip Girl är en riktig hunk, men Chace Crawford, är ngt snyggare. Han är velig, lite blyg, ett hjärta men samtidigt lite bad. Tror till och med att en tygpåse skulle göra honom snygg. Skulle förmodligen vara som en getingkolloni kring en honungsburk om han dök upp i min lgh. ;) Tänk om man fick komma hem till honom efter en mkt lång dag av skrivande. Hahaha där kände jag mig lite fjollig, men vad fan spelar det för roll.  ;)


Call Girl - på riktigt

Sitter med gänget och försöker skriva nu. Men jag kommer inte alls igång! Det känns hopplöst. Måste ta tag i mig nu! Sista rycket!

Den där nya sthlm-grabben för övrigt tror jag det skar sig med igår kväll. vi började prata om att träffas men kunde inte komma på nån bra tid som passade. varpå jag förklarar att jag skall åka hem och jobba hela sommaren. Hrm.. kanske inte det bästa. Han sa att vi skulle höras ikväll och sen loggade han av skitfort. Hrm.. kanske är jag nedlagd nu?

Fick för övrigt ett annat intressant mail på Happy igår. Av ett par som sökte en sexpartner. Haha. Tänk om. Jag skulle nog aldrig palla det tror jag. Men coolt. Hade varit lite som "The Secret diary of a Call girl" fast utan pengar involverat och jag skulle inte vara en hora. Haha! Jobbigt läge annars!

Usch..

Nej tilbaka till arbetet!


Mr. X på besök

Jaha, och S har ny dejt på G. Förhoppningsvis. Även detta en stockholmsgrabb. Får komma på ett smeknamn så småningom. Om han gör sig förtjänt av ett det vill säga.

det har varit en bra dag idag. Kom hem och åt lite pasta med pasta och kollade på Gossip Girl med "sambon". Apskönt att vara hemma.
________________
Jag träffade MR X i söndags, han var här och lämnade mitt skrivbord. Han var självklart snyggare och smalare och brunare än nånsin och hans leende fick mig att skrika inombords. Jag väntar fortfarande på att bakslaget ska komma. Fosterställning i sängen med Coldplay i öronen. Men jag vill inte låta honom göra detta mot mig igen. Jag har haft det tillräckligt. Så jag tror jag ska skjuta upp det till iallafall efter att uppsatsen har lämnats in. Har bara inte tid...

Tror dock jag ska möblera om mitt sovrum. Ställa in skrivbordet och kasta ut min bokhylla. Japp det får bli ett projekt det. SYSSELSÄTTNING




Mmm... mums!

Ja, han är förjävla otrevlig och falsk och player. Men shit  vad snygg han är. Eller inte egentligen men det är något speciellt!  Vem är din favorit i Gossip Girl?



XOXO

;)

Word

Vårt examensarbete börjar verkligen lida mot sitt slut. På fredag ska det lämnas in och hittils har vi skrivit över 9000 ord. det är 41 sidor på pappret!

None

.

Callgirl

nu vill jag kolla på "En callgirls dagbok" men C ligger bara i sängen och skriver uppsats. Duktig är vad hon är!

Tidslinje och djupa funderingar!

För 5 år sen...
Började jag tvåan på gymnasiet och längtade till studenten
För 3 år sen...
Hade jag kommit in på lärarprogrammet i Uppsala och sysselsatte mig med nollning :)
För 1 år sen...
Njöt jag av vårvärmen och var otroligt kär och glad
För 3 månader sen...
Var det hur mycket snö som helst och jag trodde aldrog det skulle bli vår!
Igår...
Gav jag tillbaka de sista prylarna till killen jag var så otroligt kär i för ett år sedan och såg honom med en annan tjej.
Imorgon...
Ska jag sitta i skolan och skriva på examensarbetet
Om ett år...
Åker jag på långresa till Australien och Inden med mina älskade vänner från Uppsala!

_____________________________

Tänk hur livet skiftar. Allt förändras och tillfällen och dagar försvinner för att aldrig mer komma tillbaka. Minnen finns kvar dock, en del kommer att blekna andra inte. Männiksor kommer och går, en del stannar för evigt anitningen i din närhet eller hjärta. Andra glömmer man bort och tappar.

Examen stundar och mitt mål sedan jag var nio har blivit uppfyllt. Jag har fått det jobbet jag vill ha och solen skiner. Visst finns det saker som kan kasta skuggor över även den blåaste himmel det vet vi nog alla. Men kan man bara se förbi dessa, uppskatta vad man har här och nu, då, först DÅ kan man vara lycklig.

Hejdå S

skrivande så att fingarna glöder + en hård helg

image32image33

Ok. För ett par dagar dagar sedan var paniken enorm i gruppen. Våran smarta skola, hade lagt ut en mall över hur D-uppsatsen skulle se ut, dvs som vi inte hade gjort. S grät, sa att hon aldrig skulle få ngn examen, jag var iskall och tänkte "jaha ännu en till besvikelse för mina föräldrar". Vi är bra på det där med att oroa oss i onödan. Jag tror att vi ringde våran stackars handledare tre gånger och bad att han skulle ringa, tillsist när telefonen ringde och vi berättade om våran panik sa han mkt riktigt "lugna ner er, ni behöver ju bara lägga till ngr saker". När samtalet var över och vi hade andats ut, hade vi inom ngr timmar fått fart på vårat skrivande och var back on track. Vi skrev så mycket att datatangenterna smattrade och våra fingar glödde. I fredags behövde vi en pause från allt vad skrivandet hette. Vi festade till max, blev allt från bubbel, vin, drinkar och tequila. Vinet stod jag för, jesus vad det går lätt i en. Väl på krogen kom jag på det världelösa idéen, men som då verkade bra att vi skulle ha tequilatävling. 3 stycken verkade just då bra. Tappade bort S som talde i telegonen med ngn grabb och jag satt utanför och var moraliskt stöd åt en annan kompis. Någon stans i mitt det hektiska råkade vi ringa upp S och prata en massa strunt, var ganska roligt att lyssna på det dagen därpå. Ushsha dagen därpå ja. Ingen höjdare. Ens mage, lungor och hjärna var inte ok. Trodde att jag nästan skulle dö i solen, kände mig lite som en strandad val. S och jag åt fett, socker och kolhydrater hela lördagen och såg senaste Gossip girl + Barnmorskerna,, det var altl vi orkade. Nu idag är allt ok igen, inge mer alkohol på ett tag. Skrivandet flödar och hjärnan är på topp. 

Gud vad synd man tycker om sig själv när dagen efter kommer o verkligheten är där och ens andning fortfarande stinker tequila gold. Det jobbiga är även att ingen annan tycker synd om en, det var ju man själv som drack alkoholen förgående kväll.

Pusssssss

Hejdå C

Grattis S, jobb sökande och frisk

Grattis så mkt S till jobb. Visste att du skulle fixa det där =) Nu är det bara jag kvar. Har typ sökt femton jobb idaG. Till och med löneanspråkat i ett mail. Svårt att göra det när man inte har gjort det förr. Hur mkt är man egentligen värd? Mitt båtben var inte av, kommer dock ha ont i handen ngr veckor, senan kan ha fått sig en smäll. Skit snygga läkare by the way på sjukhuset. Tyvärr var det ingen som nappade på mitt flirt. men men. Nu ska jag återgå till plugg.

Pusssss

Hejdå C


RSS 2.0