Sms å drömmande.

Yeyeeye. Sms idag, så jag gjorde inte helt bort mig igår. Hahahah. Tänk vad man går å är sur på att alla andra verkar träffa ngn men inte en själv. Mina vänner har sagt det där klassiska "gå inte å leta det är då det händer", å jag har aldrig trott på det. Men nu tadam tadam. Jepp. Hoppas på denna kille. Blir riktigt besviken om han drar om ngn vecka. Vi ska ses i helgen tror jag i alla fall i nästa vecka. Hahaha vi ska bla spela minigolf ja S han är ungefär lika bra som jag dvs ibland går jag runt på 97 och ibland bättre. Skulle det gå skit kan jag ju alltid skylla på att senan i min tumme inte är som den ska. Idag har jag målat, hela jag är grönprickig och drömt mig bort till polisen, hehheeh helt sjukt. Visste ju inte ens om att han fanns för ngr dagar sedan, å nu är man helt såld.

Hahaha mamma tycker att det ska bli bra med en polis i släkten. Å har även övat på grannens barn, börjar bli lite nervös för det. Planerar hon att bli mormor snart. ;()
Pussss


Telefonsamtal med flyt ;)

yes dansar runt i en sorts ala seger dans just nu. Jag ringde och vi snackade så bra. Jag lät så otroligt bra på rösten, vi skämtade, skrattade, flirtade och ställde frågor till varandra, så japp nu kan jag allt om honom, på denna blogg får han helt enkelt bli kallad polisen, å vad det låter snyggt. Varför ska man vara så nervös innan dessa telefonsamtal? Jo för man är rädd att hela ens nervositet, ska flöda genom luren så att den andra personen ser den strömma ut,i sin telefonlur. Pappa och mamma , speciellt pappa hade sjukt roligt åt min nervositet, han sa " du kommer aldrig att ringa, du kommer att ha en bortförklaring", så ska man inte säga till mig för det fick mig att bli supertaggad och jag ringde utan att ta ett glas vin innan. Men bra gick det å det är med ett stort leeende jag lägger mig ikväll. Han verkar grymt trevlig. yeyeyeyeyeyyeye.

Ps nu kan vi allt om varandra. Hahhaa vi skämtade till och med om handklovar yeyyey kanske bådar gottt =) Hahaha tror att jag gjorde gott intryck. Vill inte vara som de andta brudar han ev träffat, tror inte att jag är det för jag är rätt unik ;) Pratar mycket, ställer frågor, vill veta, intresserad, gör oväntade saker (som i lördags när jag gick fram till två tjejer och frågade vad de hette bara för att en killkompis var intresserad, men själv inte vågade fråga). Hallå om ngt ska ske, måste man våga sattsa å det har jag gjort ikväll det ska gudarna veta. Så kanske har jag sådan tur att både jag och S helt plötsligt har träffat ett var sitt potentiellt pojkvänsmaterial. Men för fort ska det inte gå, eller jag vill men då kanske han flyr. Man vet aldrig



Nya tag, polisintresse och boktipps

Hej igen. Ja ni vet alla hur man reagerar när ens ex skaffar ngn ny, hoppas jag. Inte lätt. Men sedan lör har jag tagit nya spadtag och insett att det nog var det bästa som kunde hända. Nu fick jag svart på vitt att det aldrig kommer bli han och jag. Som S så fint sa " han är inte bra för dig". Å nej. Tror att jag älskade det vi en gång hade, nu har vi ju inget alls. killen jag träffade i lördags är inte så dum. Han är som en karamell, som man vill ha mer utav. Han ansträngde sig och tog mitt nr, av vår kompis alltid ngt, å sedan dess har det blivit 11 sms, inte så pjåkigt. ;) Me I like. Haahaha S du vet vad jag tycker om poliser. Japp de får mig att gå igång,för att beskriva lätt. Skadar ju heller inte att han är vältränad, fem år äldre och stört skön =). Har läst en grym bok idag, Matildas sista vals - Tamara McKinley. Den fångade mig, läste 400 sidor på en dag o nu känns det oerhört att den är slut. Läs den. Då slipper ni regnet i sommar.

Hjälp nu vill han att jag ska ringa. Jesus blir så nervös över sådant här =/ Gud sms är så mkt lättare då hör igen att man är skitnervös. Shiiit det här med första spadtagen är inte alls lätt. usshhaha S hjälp mig då. Pratar precis med M som säger att jag ska vara ärlig mot honom å säga "jag flydde från dig i lör efter tre timmars strulande för du var full, ville ha sex, men ville inte bli en i mängden", det kan man väll inte göra heller". hedheheh nej nu säger hon att jag inte ska planera så in i norden. Tänk om han frågar då =( Detta är inte alls lätt =(

kramar


Grymt bra låt =)


Strul + mitt ex har flickvän =() =(

Hmmm utgång igår, var riktigt kul. Att ha förfest med fyra grabbar är inte hel fel, å speciellt en grabb som var super duper snygg och läste till polis. Han var en femtaggare=) Attraheradesav honom direkt. Mycket muskler och en assnygg tatuering. mmmm ;) Spänningen låg total. Vi kunde snacka på riktigt bra. På Harrys senare gjorde  vi slag i saken och jepp vi slukade varandra, sådant gillar jag ;). Trots detta ville jag inte ha sex med honom och flydde, som jag alltid gör. Men va fan han var skitfull på slutet. Kvällen total förstördes av att jag skickade ett mycket avslöjande/lkänslosamt sms till Mr Manipulation, jesus varför skickar man alltid sms på fyllan? Hans svar fick mitt hjärta att gå sönder. "Jag har flickvän nu, jag hade inte heller släppt taget förr men har gjort det nu, du måste hitta ngn annan". Han har så rätt, men det gör så jävla ont att ngn annan har fått honom. Har jämt tänkt att jag skulle vara den som skulle skaffa ett förhållande innan honom, att han skull bli den som om ngr år skaffar flickvän. Hatar henne redan, kommer aldrig att hälsa på henne. Innom mig hoppades jag att det skulle bli vi två igen, hoppades att han skulle älska mig och förändras. Bara att inse att våran kärlekshistoria inte är ngn Hollywood kärleksfilm, där paret får varandra på slutet. Eller vem vet. Se bara på Carrie och Mr Big i Sex and the city.

Varför kunde inte vi vara bra för varandra?



Knepigt att umgås med äldre.

Hmmmm. En dag med min mormor och jag tror att jag måste till psyket. Hon är så totalt ego så det finns inte. Igår var vi på studentmottagning och hon tog tag om värdinnans lovehandels och sa "du har blivit tjock du", trodde att jag skulle smälla av, därefter sparkade hon lite på deras hund för den var i vägen + att hon efter kommentaren "ja nu ska jag inte äta mer" knycker mat från värdens tallrick. Idag drog hon upp att jag hade ljugit för henne i feman och att hon efter det inte kan lita på mig, jesus snacka om att leva i det förflutna. När jag senare idag sa till henne att man inte kan gå omkring och kritisera andra öppet svarar hon "alla hatar mig", därefter var det fel på  utestället där vi åt lunch, köttet passade inte ens till hundar och hon avslutar denna dag med att säga "ja nu ska ni få slippa mig, jag är bara till besvär". Vad fan skulle hon ha sagt om jag hade svarat JA. Tråkigt med kroniskt missnöjda människor, tycker synd om min morfar. Sov gott alla. I stället borde hon ta vara på livet och hitta på en massa roliga sakerm nu när hon är fri från jobb och måsten.
S I miss you

Vill inte jobba.

Ok. Undrar lite om jag ska dra en mkt stor lögn och därmed säkra min plats i helvettet. Funderar starkt på att skippa jobbet i sommar,eftersom det handlar om fyra veckors jobb innan jag ska tillbaka till Uppsala. Känner att jag har en hel del att göra i alla fall. Ett sommarlov som jag inte har haft på 8 år. Jag tycker att jag förtjänar det. Dock kommer min kära mamma att ha en massa att tycka om detta. Ussshahha. Kanske ska ljuga eller hur fan ska man säga "hej jag tänker inte jobba i sommar, säger nej till fyra veckors arbete. Men förtjänar lata dagar med bra böcker och skön avkoppling. Glad sommar alla. S I miss you so much.


Hemgång inför sommaren. Bye Bye

tja alla. Är nu på fest hos L, 25 år fyller hon, är snart där med. Ushshha jag har verkligen ålderskris som heter duga. Imorn åker jag hem till Falun och ska där tillbringa min sommar, känns skumt att det är sommar igen, året har gått så fort. S åkte hem i morse. Ushhsha kommer verkligen att sakna henne skit mkt. Undrar lite hur det kommer att funka att träffa mamma så mkt, men det måste det väll göra. Hahha har köpt en baddräkt för att dölja tatueringen, annars blir jag arvlös för andra gången i mitt liv. Nej nu ska jag vara social. Puss och hej lever pastej.

PS hoppas att resan hem gick bra S


RSS 2.0