...

image11

Lesbiskt?

Har nyss tankat och kollat på sista avsnittet av Lword säspng 5. Skräp att det redan är slut! det är lätt den bästa serien nånsin. Och Shane - say no more. Man kanske inte ens behöver ha en karl? Eller?

image10

Ja, helt klart en relavant fråga. Tänk om man skulle träffa nån som ser ut såhär på krogen imorgon.... Nån som håller med? eller som förstår mitt resonemang iaf?

Hejdå S

Pill

Nu har jag pillat med layouten ännu mer! Flyttat upp datumen ovanför rubriken och lagt tll ikoner. Sen började Blogg.se kärva igen. Börjar undra om det är min dator som inte vill!

Har ni också svårt att komma åt bloggen?


Jag blev sugen på att gå ut ikväll. Tänk om HAN skulle vara ute ikväll och jag bara sitter framför tv:n med min tilltänkta pizza, hur lovande känns det på en skala. Skit med!

HOPPAS DET GÅR BRA HOS TANDLÄKREN C!



Hejdå S

Oväntat sammanträffande

Efter att C igår fick nattligt samtal av han med H så fick jag svårt att sova också. I förrgår mötte jag mitt ex på stan innan dess har jag inte träffat honom eller pratat med honom sedan den 10 oktober förra året då han gick ut genom min dörr och avslutade ett 2 år långt förhållande efter att ha svarat fel på mitt ultimatum. Jag och C satt och åt lunch och där kom han i folkmassan. Min mage frös till is. Ska han se mig? Kommer han stanna och prata? Hur ska jag bete mig?

Han stannade och pratade en stund. Jag hälsade till hans förädrar. Han skulle med tåget. Sedan klämmde jag i mig ett par cigg och 200g choklad...Konstruktivt värre.

Kunde inte skaka av mig tanken "var skulle vi varit idag om vi inte hade gjort slut" och den tanke som jag brottades med i flera månader kom tillbaka för en stund. Gjorde jag verkligen rätt?

Till slut somnade jag iallafall och idag känns det mycket bättre. Detta var uppdateringen om Mr. X



Hejdå S

Mr Rätt?

Japp det var han som får mitt lilla hjärta att fortfarande banka så hårt. Det är fel jag vet, för allt talar emot oss. Man resonerar så förnuftigt, men så fort jag träffar Mr. Manipulation.  bryter han ner min försvarsmur och allt förnuft försvinner. Så har det varit ett tag nu. Sexår för att tala sanning. Hur mycket jag en försöker övertala mig själv, att han inte är den rätta, så går det inte. Jag hoppas fortfarande. För mig innebär han så mkt. Spänning, 100% attraktion, vi kan varandra så bra och vi vet båda två vad den andre har gått igenom. Men stabilitet, trygghet och tillit, nej det finns inte. Det är som om det är en katt och råtta lek mellan oss och vi kommer aldrig till ett slut. Men gifta mig med honom, nej det tror jag inte. Men kanske växer han på sig och mognar, man kan ju alltid hoppas. Ikväll ringde han och var nykter. För ngr månader sedan ringde vi varandra varje helg då vi hade varit ute på krogen, detta i olika städer och vi kunde snacka i timmar. Vad är det man säger "sanningar kommer fram när man är full" och det insåg nog han med för dagen därpå stod han inte för det. vi hade sagt.  Men jeppp ikväll ringde han nykter. Mitt hjärta ler fånigt och min hjärna börjar älta igen. Dumt nog.

Nu ska jag sova och jag kan lova att jag drömmer om Mr Manipulation.

Pusss och godnatt. Sweet dreams

Hejdå C

Ett samtal i natten

Plötsligt började C's mobil surra. Tystnaden blev påtaglig och hon bad mig just att sänka musiken. Nu gick hon ut genom dörren. Tydligt tagen det faktum att det är han med H som är i andra änden. Vi pratade om smeknamn på denna person tidigare idag och kom inte fram till något. Det är fortfarande blankt. Nu strosar hon rundor i lägenheten och plockar med allt och inget. Så lik mig själv! Nervositeten behöver få en utloppskälla. Man vill låta stabil, säga rätt saker och ABSOLUT inte verka knollrig över det fatum att han ringer då han är nykter (!)

Smeknamnet blir Mr. Manipulation. Japp så får det bli. Anledningen till ett så pass hårt smeknamn är att trots allt hon och han har gått igenom och trots att jag hatar honom för mycket så när man väl träffar honom kan man inte tycka illa om honom. Han verkar så trevlig och han har verkligen både C's hjärta och hjärna i sitt våld - Trots allt.

Hejdå S





Presentation av S

image9


Hej!

Tänkte att det var dags att ge sig på en presentation. Detta är S. S pluggar i studenternas stad Uppsala, om ungefär 70 dagar är hon färdigexaminerad lärare. S flyttade till Uppsala för snart 4år sedan, lämnade familj och pojkvännen sedan 3,5 år långt långt borta för att följa sin dröm sedan länge. Hon flyttade och väl här uppe var hon inte singel länge alls, två längre förhållanden avlöste varandra med säkert alldeles för lite tid emellan. Det senaste och längsta av dem varade i 2 år och tog ett snörpligt och chockartat slut när killen som då verkade skulle vara "den rätta" var otrogen. Livet blev plötsligt svart för S och det tog nästan ett halvår för henne att ens kunna gå vidare och att kunna vakna utan ångest. Nu har hon bestämmt sig för att singellivet inte är så farligt och att det trots allt bjuder på en hel del spännande bravader.

S är omgiven av vänner och C räknas till den bättre av dem. Tillsammans är tanken att dem nu ska ge sig ut i minglet efter jakten på "den rätta" - Finns ens den personen, eller är det inställning det hela handlar om, att bli mindre kräsen? Det finns säkert en hel del intressanta iakttagelser att göra och ställen att undersöka. Återkommer ständigt med ny information.

Hejdå S

PYT färdig

yeyyeyeye nu är PYT.en färdig. En massa fint ordbajs blev det, men klar är den ju i alla fall. Såg omöjligt ut från början, men icke nu kan det lämnas in på måndag. Ja jag vill ju titta över den först. =)

Sov gottt.


Hejdå C

Blandning av ångest, hopp och glädje ja visst ja PYT också, med andra ord "the real life"

Jag vill börja detta inlägg med citera en av mina gamla lärare. Hon hade vå honnörsord.

"Om man ska lyckas här i livet gäller det att tänka positivt, detta när det gäller dig själv (Vem du är) och dina egna förmågor. Går man omkring och tänker detta fixar jag inte, hur ska du då kunna fixa det?" 


 

Det är väll klart att det är så och även om jag kommer ihåg de där orden, så är det så lätt att börja tänka negativt när ngt inte går som man vill. När just detta händer kan man göra två saker, ta tag i det eller gömma undan det och ta tag i dem senare. Tyvärr har jag en del av det sista i mitt blod. Visst är det super lätt att sopa undan problemen, stoppa in dem i en mapp "ta tag i senare", då blir motfrågan "När är senare?" Veckor, månader eller år. Har insett att det där med senare inte fungerar för mig,  har man börjat stapla upp en massa senare, blir de bara fler och fler. Därför var mitt besök på CSN mkt nervöst idag. Med ett brev och med en lång förklaring gick jag dit med dunkande hjärta. Skulle det ordna sig? S försökte hela morgonen säga "C det ordnar sig" och konstigt nog gör det alltid det. Nu ser det ut att göra det, så just nu är CSN mina hjältar, funderar på att eventuellt sätta in en ros i tidiningen åt dem, tror inte att de får så många =) Snart färdig med den nedrans PYT:en, men det är en super bra övning att göra.Man får reflektera över sitt eget och ens framtida sätt att undervisa. Vissa ord och meningar är dock fulla av pedagogiska försköningar, med det är ju det våra lärare attraheras/dras till, så varför inte tillfredställa dem med det då. Här kommer vi in på min
lärares andra honnörsord 



"För att få ett bra stoff/slut material måste du skriva om sådant du vet, har erfarenheter av, då blir resultatet både intressant och levande för läsaren"

Hoppas att ni får en toppen dag. 
image8
Over and out 



Hejdå C


PYT

Godmorgon. Soligt och hyftas varmt utomhus idag. UNDERBART VÄDER. ska ner på stan och träffa L senare men först är det plugg i ett par timmar som gäller minsann. Seminarie imorgonbitti. helt klart HALVTRIST.


Lika bra att ta tjuren vid hornen! hörs sen!



Hejdå S


.....skulle du/ni

....... Att ha mjölkmustasch på nobelmiddagen eller att du är laktosintolerant ?


.....Att identifiera dig med familjen Barbapappa eller att gå till historien som "det var han/hon som stod som förebild för Teletubbies" ?

Hejdå båda

S i telefonkö

Att stå i telefonkö av olika slag kan man få psykbryt av. Det är som om de testar hur lång tid det går, innan personen som väntar i den andra linjen blir galen, förbannad och lägger på. S stod ut och kom fram all heder åt henne. Men då kommer nästa problem. Då ska de som sitter i den andra änden försöka lura på en ngt nytt med att prata och locka med nya erbjudanden. Ett sådant erbjudande som jag drog på mig var Glamour tidningen. typ världens tråkigaste tidning, bara en massa reklam och lite lite smink/klädtipps. Men jag fick ju sådana fina presenter då jag gick med. Suck nu har det kommit hem två nya tidningar och de har jag inte ens öppnat. 

image9



Hejdå C

Att välja sina ord rätt

Ord kan verkligen stavas och uttalas på samma sätt inte konstigt att de som kommer till Sverige blir förvirrade. Idag hörde jag att min mamma hade setat med sin kollega i matsalen på sin arbetsplats och diskuterat jobbet, plötsligt tar hennes kollega upp sin nyköpta väska och mamma utbrister "den ser billig ut". Menade hon "inte dyr" eller "slampig ut". Kollgan blev skit sur och mamma försökte gång på gång be om ursäkt.

"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant" -  Göran Persson

"De sanningar som vi inte vill höra är oftast nyttigast för oss" - okänd

"Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör dock inte sägas" Drottning Kristina"  1626 - 1689 

Ord som påminner om varandra

- Kista (by/stad)- Kista (den man ligger i när man är död).'

- Bar (ett ställe man dricker super och hittar ragg på) Bar (naken) (dessa hänger ju ihop i alla fall i singelvärlden)

- Löpa (hund som är könsdriftig) Löpa (springa, hurt hurt. Det S gör på löpbandet)

Hejdå C





 


skulle du.....

... gå och se en konsert med Anna Book om du fick biljetten gratis?


Hejdå C

Ett sista litet

Nu ska vi sova här. Blir nog tyvärr sista natten tillsammans denna veckan. Imorgon blir det plugg och träning för S på hennes gym och sen är det ju faktiskt fredag och lite skola på morgonen. Presentation av S kommer upp under dagen imorgon.

Men först Ghost!


Sweet Dreams!


Hejdå båda

Träning

Träningen idag var kalas. Körde 30 min på en trapp/skidmaskin som tog de mesta av min ståtliga kropps alla tänkbara muskler. För att känna hur mkt den tog på rumpan, tog jag mig själv där när ingen såg just och kände till min glädje att träningen tog. Så nu kanske man till och med kan leka Baywatch till sommaren. In my dreams typ. Men börjar träna tidigare i år än förra året, då jag i slutet av Maj kom på "javisst ja träningen ja", kan dock alltid skylla på allergi. 20 min in på träningspasset höll jag dock på att trilla av maskinen då en skitsnygg kille ställde sig bredvid mig. "Man ska inte spana när man tränar på en sådan maskin". Fast i och försig, har det typiskt jag att göra ngt sådant, jag menar "att nästan trilla av". Har både flygit över en spinningcykel (längst fram, full lokal) och fastnat på ett löpband då mitt skosnöre åkte in i den nedrans maskinen. Detta har medfört att jag för ngt år sedan köpte ett par kryckor av S för att vara på den säkra sidan.
När hurtandet var avklarat var det med mkt lyckliga känslor jag klev av maskinen, japp nu skulle man få en behövlig dush och bastuomgång. I omklädningsrummet kom vi ju som sagt in på ämnet kondomer och pratade vilt och brett om det, detta trots alla andra medelålders tanter som stod och lyssnade. Hahha de fick nog höra en hel del intressanta saker. Håller helt klart med S om Näcken. Ussha, den både skaver och det känns som att ha sex med ett sandpapper. Ingen höjdare. Så killar när ni använder detta, ta inte denna kondom. Fast det är ju klart vi tjejer har ju olika smak.

Nu är det dags att kolla lite på Ghost - kalas film by the way innan vi sussar. Därför avslutar jag detta med ett citat

"För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion" - okänd (inte jag)

Hejdå C


Säkerheten före allt.

Pust och stön, då var äntligen bloggdesignen klar. Det tog ju bara några nätta FEM (?) timmar och att Blogg.se inte ville fungera som det skulle de första tre av dem hjälpte ju inte till något nämnvärt. Men nu är det iallafall klart och attans vad snyggt det blev. Eller vad säger ni?

En paus blev det och vi åkte med samlade krafter ner till gymmet för att röra på fläsket lite idag. Där mötte vi N och hennes kompis och det resulterade i spännande upptäckter i S träningsväska. 5 stycken kondomer. Vad annars finns att vänta i singeltjejens träningsväska? Eller? Självklart kom vi fram till diverse slutsatser och den mest framstående av dessa var ( jag citerar mig själv - Ego S):

"Näcken - det är ju som att ha sex med en sandstrand"


Och därmed säger jag: Over and out!


Hejdå S


Nystart

Vilken härlig eftermiddag! Efter diverse missöden med bussresande hamnade vi så pass mycket efter i det tilltänkta pluggandet att vi bestämde oss för att göra slag i saken och faktiskt starta upp vår omdiskuterade blogg.

Två singeltjejer i storstaden, jakten på  "den rätta" och vägen dit via säkerligen flera grodor, färre prinsar och brokiga vägar.


Puss och Kram


Hejdå båda



RSS 2.0