C på Sjukhus

Vi håller tummarna här hemma för att hennes arm inte är bruten! Jobbigt det hade varit isf. Imorgon är det VALBORG och idag var det en in en ut på systemet!

Vi var smarta nog att inhandla vårt dricka igår jag och C. Det resulterade i följande:

2 flaskor Asti                - Till Champangefrukosten hemma hos Jimmy
1 Flaska SKÅNE         - Till grillning och lunch
1 Flaska Rött               - Till grillningen
12 Cider                        - Till parken

Hurra nu får det gärna bli imorgon! 

image32

Måndag och allt vad det innebär

jaha, tillbaka till plugget dådå. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på killen från båten. S skulel fixa nummer i helgen sa jhon. usch. läskigt! men spännande!

Nu bär det av hem till beloved C för dagens studiecirkel! dags att skriva resultatdel!

Puss haj!

Hejdå S


Definitly, Maybe...

Blev fika med L och S nere på stan. Jag ska få grabbens nummer av S. Blev bio efter det. En riktig söndags dejt och söndags film. "definitly, maybe" med grabben som även spelar i "Van the man". Hur gullig som helst...


Vet ni att pingviner mate for life? :)

Sova strax kanske?

Hejdå S


Fortfarande söndag

Usch vad jag har tråkigt. Usch vad jag vill ha hans nummer. Usch vad jag tycker det är drygt att vara singel. Söndagar brukar ha den effekten. Söndagar är par-dagar, då kollar man på film med sin respektive och bara ligger i sngen och slappar, eller så åker man på nån utflykt eller promenerar, man bara är. tillsammans.

men hej och hå. Jag sitter framför datorn och ojjar mig över att jag inte tog killens nummer. Jag vet ju att jag KAN be sara fixa nummret men det hade kanske blivit fel. kluven. fan. han var säkert för snygg för mig. För ojojoj.. ja det var han..

åh, varför bad jag inte om hans nummer för!?

Hejdå S



Söndag

Ganska soligt idag också. Ganska sleten S fortfarande. dagen skall ägnas åt att inhandla mat och cykla hem till C för att hämta det jag lämnade där hemma innan jag åkte iväg på kryssningen det vill säga min dator, Denna gamla jag skriver på nu är kass kassare kassast.. usch.

Min roomie och hennes pojkvänn ligger och filosoferar i hennes sovrm, jag vill röka och ska gå in oh störa dem som fan nu! mahaha....

Laters!


Hejdå S


Hemma igen

jaha, kryssningen den var lika vild som utlovad. Jag söp  24 timmar... nästa exakt. Samtlga i hytterna fick ragg och jag med en rockkille i svart hår och nitskärp som jag spanade in redan utanför terminalen. SCORE! så jag ör sjukt nöjd. Han var urgullig och jävligt charmig Bodde dock långt borta och så var det med det. Nu dröjer det nog till kryssningen igen, säkert till efter sommaren. Men det är kanske lika bra det. Nu stundar Valborg och efter det ska jag nog överväga att skriva in mig på en AA-klinik.

Smirnof Ice, J.P Chenet, Whiskey, Turkisk peppar, Öl, Kopparbergs Cider, Fulla 40 åringar, flygkaptener, hårdrockare, studenter, Mini hytter, schlager, punk, dans, spya, trånga utrymmen, ännu mer fylla, sex, lite sömn, snarkningar, värme, blåst, Cigaretter, Apelsin choklad, Toblerone, Lunchbuffé, bussresa, hemma.

"S: Jag tror jag blev lite kär i den där killen. 
L: Men S, du blir kär i alla!"


Hrm... det blir jag väl inte alls då. Dumma L i bussen hem från färjelägret. FAN vad snygg han var dock, och ja, jag kom på mig själv med att leta efter honom i alla Viking Line bussar vi åkte förbi. Hoppas jag får träffa han igen. Han är ju trots allt kompis med L's pojkvänn! Hrm... fila fila fila :)


Hejdå S


Supa tills huvudet ramlar av och dansa till klackarna går sönder

Japp för imorron är det

KRYSSNING

Med alldeles bästa gänget minus C :(

Hejdå S


Dumpad och kryssning på G

jaha, då var det ytterligare en dag då man vaknar av solljuset i ansiktet. Det är varmt ute idag också. Vi ska sitta på café i stan och skriva uppsats idag, i förrgår satt vi där också och jag blev brun. Eller tja iallafall fick jag färg så att man nu inte ser rakt igenom mig. Det är härligt. Livsglädjen återvänder tillsammans med alla soltärstande människor som lockas ut på stan från sina stidentlyor. Det är sommar i luften.

Imorgon blir det kryssning! Eftersom C ska på släktmiddag kan hon inte följa med. Men ja jävlar vad kul vi ska ha. Sist vi åkte var det inte en enda som inte fick napp. om man säger så... nice!

Stockholmskille nu är ute ur bilden. Fick mail igår om att jag blivit brädad. Eftersom sånt aldrig är kul så skiter jag i detaljer men det är iallafall avvecklat nu. Men va fan. Lika bra det. Jag har inte riktigt orken för det nu heller. Dessutom bodde han långt borta och gillade inte studentaktiviteter, passar ju inte riktigt ihop med det faktum att det är VALBORG på onsdag... OJ vad jag längtar!

image32


Hejdå S



tips!

Om ni inte redan sett det...

GOSSIP GIRL....

Underbar!
Underbar!
Underbar!


Sovgott!

Hejdå S


S och fotboll

image31

Jag och S satt för ngr timmar sedan vid vattnet när typ 500 snygga grabbar kommer förbi oss. Mina singelantenner slogs på direkt och jag sprang upp å frågade var alla var påväg. Fotboll blev svaret. Sprang glad ner till  S med nyheten, å tänkte att hon skulle rusa upp och säga "ja vi går på fotboll" Icke. Hon ville att jag skulle fotta henne i det romantiska solljuset =) Mitt inre grät floder =)=/. Därefter säger S plötsligt för att bevisa hur mkt hon tycker om fotboll "finns det allsvenskan i fotboll?" och därefter " varför inte ge varje spelare en fotboll var som de kan sparka på =). Visst bara älskar man dessa kommentarer. Så ärliga. Love here so much. I stället satte vi oss på en kall, mkt kall bänk å åt milkshake + glass  och huttrade efter 30 min. Nu ska vi ha romantisk seriekväll tillsammans med varandra, no boys, för vi gick ju inte på fotboll.
 
Hejdå C



 

Promenad i solen

Japp vi orkade inte sitta hemma och uggla när det va så fint väder ute inte. Så vi promenerade bort mot stadsparken och det var folk som VALLFÄRDADE dit, i stora klungor kom dem. 98% killar och typ 79% av dem var snyggare än snygga, C ville plötsligt kolla på fotboll. S? Not so much. Vi satte oss vid ån och spanade en stund, fotade lite och hade allmänt kul. Sen blev det en milkshake och en glass och sen satt vi ute tills vi frös fingrarna av oss. Gick inom hemköp och köpte pysalis och vindruvor. Nu sitter vi och ska kolla gossip girl...

Ha en skön kväll!

Puss o Kram

Hejdå S

Arm skadad

Fan också. I lördags köpte jag nya skor. Skor med högklack, jätte fina. Men efter att ha druckigt en hel del vin i lör var de kanske inte så lämpliga. När det var dags mådde jag inte som en prinsessa. Nästan hemma igen voltar jag, har hört i efterhand att det såg grymt läskigt ut. Kände inget själv utan reste mig upp och vinglade vidare. Väl hemma lade jag mig på golvet, nu hade min hand börjat ändra färg och storlek. Efter 1 1/2 timme sa min kompis som var på besök "nu är taxin här nu ska vi till akuten". Ända sedan jag var mkt liten har mina föräldrar sagt "man får inte söka akuten förrän man är väldigt sjukt, näst intill döende", detta för att de själva är läkare. Var därför mkt tveksam.  Att vara på akuten sliten är ingen höjdare. Grät konstant där, skrek aj så fort de tog i min arm och frågade om de kände snygg Janne på akuten (han som kör ambulansen). Innan jag kom hem igen hade jag röntkats och gipps på handen, vilket bara var för natten. Japp för dagen därpå skulle jag tillbaka och få plastgipps. Diagnos - ev brutet båtben - behandling = 10 veckor i gipps ovanför armbågen. Dock ser de inte detta ännu, svaret visar sig om tio dagar. Hahha stötte på en manlig sköterska där och fick ngt skumt piller som skulle få bort smärtan, blev skum o mkt fnittrig =).

Varför ska man vara så klantig? Tipps ¨gå inte i höga nya skor, när ni blir fulla, kan leda till brutet båtben.

Hejdå C

Vad vi vill ha och vägen till att inse detta.

För ngr dagar sedan satt jag och S på ett fik och skissade upp vilka män vi har haft i våra liv. Även om läxorna har varit grymma, så har vi ändå lärt oss en hel del, dvs vilka kvaliteter vi vill att våra kommande pojkvänner ska ha. Denna skiss ska vi nu delge er. Detta är ett så bra kommande möhippematerial =)

Föredetta pojkvänner

S                                                                                                                        C

Mr X                                                                                              Mr Manipulation

Utseende:                                                                                          Utseende
Brunt hår/blå ögon                                                                            Brunt hår/bruna ögon
Växlande vikt   (Normal)                                                                   Växlande/Normal vikt                          
Längd: Normal                                                                                  Längd: Normal
Född: 1984                                                                                         Född: 1981
Klädstil: Slacker                                                                                Klädstil: Lyx

Detta skande S  i detta förhållande                                     Detta saknade C                                                                    
Målmedvetenhet                                                                             Trogenhet
Trogenhet                                                                                        Trygghet
Trygghet                                                                                           Värme
Iniativtagande                                                                                 Tillit
                                                                                                          Målmedvetenhet
                                                                                                         Tuffa tag
                                                                                                          Humor
                                                                                                          Iniativtagande
                                                                                                          Ekonomisk (slösaktig)

Mr förvirring                                                                               Lampgrabben
Brunt hår/blå ögon                                                                        Cendré hår/blå ögon
Kroppsbyggnad:Smal                                                                   Vältränad
Klädstil: Lyx                                                                                     Klädstil: Lyx  
 Född: 1981                                                                                     Född: 1980Född

S saknade dock                                                                          Detta saknade C
Målmedvetenhet                                                                           Målmedvetenhet
Tuffa tag                                                                                         Tillit

Kapten Krok                                                                                Damsugaren
Brunt hår/blå ögon                                                                        Blond/gröna ögon
Kroppsbyggnad: Smal                                                                 Tjock
Klädstil: Lyx                                                                                     Klädstil: Slacker  
Född: 1981                                                                                      Född: 1981

S saknade dock                                                                         C saknade dock    
Målmedvetenhet                                                                            Målmedvetenhet
Ärlighet                                                                                            Mod
                                                                                                          Ärlighet

Stockholmskillen                                                                       Mr Velig.
Blond/blå ögon                                                                            Brunt/bruna ögon
Kroppsbyggnad: Normal                                                           Kroppsbyggnad: Normal/Växlande.
Klädstil: Lyx                                                                                  Klädstil: Bohem
Född: 1981                                                                                   Född: 1979


                                                                                                       Mr. Hott and Cold
                                                                                                       Blond/blå ögon
                                                                                                       Kroppsbyggnad: Tjock
                                                                                                       Klädstil: Lyx
                                                                                                      Född: 1980

Hejdå båda

Hemma hos mamma

japp så var man hemma i sin hemstad. den lilla där man nästan känner alla. Jag pratar med Stockholmskille dagligen och ser lite fram emot att träffa honom när jag kommer tillbaka till storstan.. men först är det hemmatid som gäller och jag ska hinna med en massa med alla gamla vänner..


C jag saknar dej en massa, måste berätta massa när ja kommer och DESSUTOM saknar jag vår pojklista här på bloggen!

so long!

Klar för dagen

jaha, då var dagens arbete redan avklarat. Hur skönt som helst. Nu ska jag åka hem och fila på min outfit inför kvällen.. SPÄNNANDE!

Hejdå S

Tänkvärt

There comes a point in life when you realize who matters,

who never did, who won't anymore and who always will.

So don't worry about the people in your past,

there's a reason why they didn't make it to your future!

 
image30

Hejdå S

Väntar

jaha, då sitter man återigen och väntar på att få svar. eller snarare ett teckan på att han tyckte det gick lika bra som jag gjorde. Hrm... Han verkade verkligen vara en trevlig kill, det blev aldrig tyst och vi hade en massa att prata om.

Nu vill jag faktiskt att han ska höra av sig och självklart att han ska vilja träffa mig igen.

Hejdå S

Dejt =?

Jepp nervös som ..... detta även om jag känner honom jätte bra. Varför ska man vara det? Men kanske ska man vara just det. Gud tänk om det blir super tyst mellan oss, att vi inte har ngt att säga till varandra. Men vaddå, blir det skumt får man väll säga hej och tack vi ses nog. Hoppas att det går super super för både S och mig och att de vill komma med på fest ikväll. Like mr JE. Önska oss lycka till. Våra nerver är i uppror och vi mår lite illa måste jag erkänna. Kläderna har vi kollat ett ex antal gånger. 


Hejdå C

 

Dejtdags för S och C

"Anledningen till att man utsätter sig för terrorn av en första dejt är chansen att få en godnattkyss vid ytterdörren"

Jag älskar Sex and the city. Brudarna där är helt underbara. Nu ska jag snart träffa Stockholmskille vid stationen. Jag har självklart varit uppe sen åtta och varit klar i snart en halvtimme. Typsikt tjejjigt. Innan jag träffar honom ska jag hämta ut mina underbara guldskor som jag lade undan igår. Fina fisken det. får nog ha dem på mig ikväll på grillfesten sen! Lovely!

WISH ME LUCK!

Hejdå S


Till C <3

"Kärleken är evig när vi är tillsammans
Ingenting är större än det här
Drömmen om dig än gång
Drömmen om dig är sann
För alltid tillsammans"


Ja för det är precis så det är Mitt hjärta. Kärlek kan vara så många saker, man glömmer ofta bort den sanna av dem. Kärleken till sina vänner. Den finns alltid kvar och förblir sann om den en gång finns där. C är min bästa vän och jag har inte haft såhär roligt sen jag flyttade till Uppsala. Tänk om jag inte läst just den kursen och tänk om du inte kommit tillbaka från sjukhuset just den dagen och hoppat in i mitt arbetslag. Tänk om. Undrar hur annorlunda världen sett ut för mig idag då. Allt vi har gjort och allt vi kommer att göra.
Man säger det så sällan till människor i sin närhet, familjen är så självklar för mig att säga det till, liksom det faktum att man säger det då och då till sin pojkvänn. Men det är inte samma sak. Detta är för evigt. Detta är vänskap som består och kärlek som aldrig dör.

C jag älskar dig!



Hejdå S

Hjärta på spel

Dagen blev precis sådär underbar som jag trodde den skulle bli. var ute på skolan och lämnade enkäter, kom hem vid 12 och städade hela badrummet inklusive avloppet. så JÄVLA äckligt och motbjudande och allt det där...

Sen mötte jag Märta på stan och vi gick och åt sallad på mitt favoritställe här i stan. Sen blev det till att vänta på "sambo C" och fika med henne. sen gick vi inom en systemet och en klädbutik på väg hem. jag hittade ett par GULDSKOR från Friiscomany. nersatta till 199. helt ljuvliga. och det bästa var att efter att jag ringt till mor min så FICK jag dem av henne.

C kallade mig bortskämd, jag kallar det att jag var värd dem. oavsett så ska jag hämta dem imorron vid tio och sen ska jag träffa Stockholmskille på stationen. Börjar bli nervös nu minsann.

Tänk om han inte ALLS är nåt trevlig eller att det inte klickar alls... och tänk OM det klickar... Då blir jag ju rädd... Kärlek är ju läskigt och man blir bara sårad. Ska man våga sig upp på hästen igen och lämna ut sitt hjärta än en gång? Eller ska självbevarelsen ta över och man ska bara skita i det?

Vad fan verkar mest logiskt?

Hejdå S


Den som lever får se

haha ja gårdagen var med all säkerthet den bästa kvällen på länge. C som spottar och fräser för att det är stopp i damsugaren. S som petar lite och lyckas peta ner stoppet än längre ner i röret. MSN-dejt och webcam samtidigt som detta tog sin plats. Shit vilken röra!

Imorgon är det alltså dags för dejt med Stockholmskillen jag skulle ljuga om ja påstod att jag inte är nervös. han mailade idag och jag fick sms imorse, hoppas han är lika roligt och trevlig IRL och att han gillar mig med...

Vem vet det kanske kan bli nåt här... Den som lever får se ;)

Hejdå S

Två dejter =) + Slurp i röret

S har snackat i två timmar typ med Sthlm killen via msn ikväll =). De spelade Ms Röj. Till en början gick det rätt dåligt för S, men efter fyra gånger gick det helt ok. Under tiden städade jag mitt badrum, det var polerande och fejande. Problemet var att jag redan innan jag kom till denna städning sög upp ett par trosor i dammsugaren och fick sitta och pilla ut dem med sax. När jag sedan väl började dammsuga under badkaret, sa det slurp i slangen och det tog stopp. Vad hade åkt in tror ni?..... Självklart var det WC ankans röda kork som hade satt sig fint långt upp i röret och vägrade komma ut. Efter mkt pill ligger nu den jäkla dammsugaren på mitt golv som en ledsen ihopslingrad orm. Sådant gillar vi inte. Nu blir det till och köpa en ny. =( Extrautgifter we don´t like =(
Ngt nice som hände ikväll var att jag hörde av mig till J och frågade om vi skulle ta en fika på lördag. Hans svar blev "det låter spännande när ska vi ses". Så jepp nu har man själv också en dejt =) Like this =)

Sov gott alla.

image29Så här ska man dammsuga, så blev det inte för mig =(


Hejdå C

Barnmorskorna

Har precis sett tre avsnitt av Barnmorskorna tillsammans med S. Skriken och värken som mammorna hade och barnmorskornas kommentarer "nu är du ..... öppen, nu ska jag känna lite på livmodertappen, tryck lite hårdare". Tror att jag skulle ha dött. Stackars papporna som står där och inget kan göra förutom att massera, ge en och anna puss och säga fina ord, lär vara skit jobbigt för dem. Tänk om man kunde dela på hela arbetet, 50% var. 
Programmet är super fint, ett nytt liv kommer till jorden, men det får en även att tveka inför att skaffa barn. Jesus. Inte bara att göra ungen, bära det i nio månader, gå upp i vikt, ev må illa, den ska ut med. =( =)

Hejdå C


Första dejten leder till en massa ?????

Ja det där med kläder på första dejten är ett allvarligt problem. Man går igenom hela sitt utbud och inser förmodligen "ingen ting jag har duger, jag har inga kläder alls". När man äntligen har funnit ngt att ha på sig, för naken på första dejten vill man ju inte vara så börjar nästa ???? dyka upp. Hur ska man ha håret, sminket och vilka skor ska jag ha till kläderna?  Varför kan man bara inte få gå i träningskläder? Det gjorde jag på en dejt och vi dejtade ett tag. Han tyckte att jag var så cool som såg ut så att han började digga mig. Gud vad man förstorar allt när man ska på sin första dejt med ngn annan som man knappt känner. Dock är det ju så att S har mailat denna Sthlms kille ett flertal gånger och mailen dem sinns i mellan är fulla av humor och nyfikenhet., så jag tror inte att det blir ngr problem alls på lördag. Dessutom har både jag och S den förmågan till att vara "grymt" sociala med sådana vi inte känner.  Men kanske är det så att man ska vara nervös inför sitt första riktiga möte. Eller vad säger ni?

Hejdå C

 


ENKÄTUNDERSÖKNING

Japp, det ordet har jag nu skrivit på inte mindre än 150 kuvert. jag behöver väl knappast uttala ordet SKRIVKRAMP. usch vad jobbigt det är!

Imorgon skall dem delas ut och det blir kanon. fick just grönt ljus av min handledare om detta också. Hur bra som helst vi är i fas och det är toppen!

Dejten närmar sig med stormsteg och idag har vi mailat liksom tidigare dagar och diskuterat allt från beach 08 till obaland i lönesystemet mellan kvinnor och män! haha.

fråga: VAD SKA MAN HA PÅ SIG PÅ EN FÖRSTA DEJT?

Hejdå S

Norska = svårt


image28

Japp idag är det ännu mer skrivande men idag krävs det tolkande av Norsktext. Eftersom jag har dejtat en Norsk kille, som jag inte kommer ihåg namnet på blir det jag som gör denna tolkning. På tal om att tolka. Fick en hel del brev av denna kille som jag inte förstod och min komis mamma som är från Norige blev den som fick översätta. Må erkänna att det var pinsamt och att både hon och jag rodnade. Men det kan man ju bjuda på =) Hon fick ju hålla sina Norskaspråkkunskaper vid liv. =) Men jesus det är ett svårt språk. Helt sjukt att det ligger så nära Sverige. Men lärandet ska väll vara utmanande och ge en ngt. Kanske blir tolk i Norska efter detta =)

Hejdå C



Underbar låt



Hejdå C

Kan bara inte sova

Japp man e ju en nattmänniska börjar tro att jag är släkt med ugglan. S sover nu gott i sin/min bäddsoffa, sjukt skumt när hon har sovit i den under natten och inte natten därpå, man blir ju van att vara två i samma lgh, äta, prata, mysa och säga godnatt. 
Skulle vilja ha det lika lätt som S att somna, men icke. Har haft svårt de senaste tre åren. För två årsedan tyckte pappa att jag skulle prova ngn lättare form av sömntablett, men icke. Hela förpackningen blev stulna ur mitt badrummsskåp, ngn behövde dem bättre antrar jag. Jag ansåg även att jag inte ville ha en sömn uppbyggd på tablett. Kunde man få men dagen därpå? Jag ville heller inte bli beroende av ngt dyligt vid ung ålder. Är liksom aldrig trött på kvällarna eller nätterna och får jag bara två timmars sömn, påverkar detta mig inte speciellt mkt eftersom jag typ bara sover fyra varje natt.
Kan någon ge mig tipps på hur man kan somna?

God natt

 Hejdå C

Träningen avklarad!

Vi kom minsann iväg till träninen iallafall. Efter bara en LITEN omväg på typ 30 minuter. hamnade på fel sida för att S ville se på husen som låg där och trodde att det inte spelade nån roll om vi svängde här eller efter järnvägen. Ack så fel. men vi hittade ut och kom till träningen. 30 min på Crosstrainern och 580 cal senare begav vi oss hemmåt. Jag sover hos C idag. Hur najs som helst! nu spelas det schlager och hon diskar.

På lördag ska jag träffa Stockholmskillen. tänk så spännande det är!

Hejdå S


Vad vi gör i denna stund

Luften står still i biblioteket här i plugget. S sitter och msn:ar med Stockholmskillen och jag, jag bloggar och tittar på Vänner samtidigt, avsnittet med Brad Pitt. Love it.  Så här skulle livet vara, förutom bristen på syre. Pluggar gör vi i alla inte. Men det funkar det med =) Snart vankas det träning. Längtar dit, detta trots att syret där är - 0 och rummet luktar indränkt med svett. Men träna bör man. Anledningen till att vi inte kan slita oss från Bibblan är på grund av att vi har sjukt nice och inte vill gå ut i det nedrans vädret.

Han ser Ok ut. Eller hur.... =)

image27 

Hade varit rätt Gött och ha en sådan här hemma väntandes med maten lagad som säger "älskling vad fin du är, nu har jag lagat mat till dig för att du har skrivit hela dagen och därefter diskar jag och sedan kan jag massera din rygg". Men tyvärr. Dock får jag ändå sällskap i natt. S ska sova hemma hos mig =) Så lite hårmassage/kli ska vi nog kunna ge varandra som "fan vad bra vi var idag".

Hejdå C


Hhehehehe humor S

hahahaha  Ola, Tim och Kim och liknande namn kan jag nog få dit. Men bara för att jävlas kan man ju göra det. Finns typ inga svåra killnamn i Sverige kom jag just på. Fast kom ngt bättre. Man kan ju be dem lägga in nr själva, då slipper man ju göra det själv. =) Bit på den du S. 


Hejdå C 

garv

haha be killen bokstavera C

Hoppas han heter

O L A

;)

Hejdå S

Angående mig och mina ? på min mobil =)

image24                  image25

Hehhee tyckte att denna bild var lite lämplig. Killen står med sin mobil, tjejen jag vill säga ser lite frågande ut, typ som om han har lämnat ut sitt nr och tjejen kommer inte ihåg. Jag är super kass på namn när jag är berusad, det går in i genom det ena örat och ut genom det andra. Å för att inte skämma ut mig toalt skriver jag dit var jag träffade honom och tror att jag dagen därpå ska komma ihåg vad han hette. Det funkar aldrig. Så ja min mobil är rätt komisk. Helt sjukt det där med den där Henrik. Varför har jag döpt honom till mamma av alla namn, dessutom har jag inte ens varit i Karlsborg. Sjukt det där. Nästa gång ska jag be killen bokstavera sitt namn så att jag får in det på min mobil och förmodligen ta en bild på killen så att man har ett ansikte på killen, underlättar för mig som har svårt att komma ihåg detta


Hejdå C


gaaahh

Det regnar ute. mycket. och det är kallt. och det är varmt i bibblan. Här är ingen syre och min skalle börjar vända sig ut och in. har inte skrivit ett skit idag typ. och nu ballar det ur.har ätit en sockerbulle med mormors hosta i. ja det heter så. det säger min mamma.

ni ser vilket humör ja e på. och nu sitter ja o chattar med Stockholmskillen på msn. Bra S. Bra tajming.

Jag hittade en intressant bok i hyllan just fresten. ska försöka få den från telefonen till datorn via bluetooth... så får ni se sen!


Vem är denna "Kille" ?

Ja han får min hotmail att plinga och plötsligt har jag en dejt på lördag. C skall vara med som förkläde och sitta några bord bakom så att ha inte är en såndär läskig typ som man läser om titt som tätt. Jag tror iallafall hon är lite avis vad hon än säger...

Fick höra något kul av C tidigare idag! hon gick igenom sin kontaktbok i mobilen i jakt på nån dejt som hon kunde ta med sig på lördag. i hennes mobil fanns följande...

Kille på buss
Kille på tåg
Kille i barkön
kille på båt
Kille i Frankirike
Kille på teneriffa
Bartender
vakt
Kille i norge

Frågan är då, är denna "Kille" en och samma person som är jävligt berest och som dyker upp överallt eller är det en massa olika "Kille" som C råkar träffa och sno åt sig nummer av... detta får vi utforska vidare... kanske är dessa "Kille" rentav en bra kandidat och mål för fyllesamtal! mahahaha - igen!


och sist men inte minst fanns det en stackars "Henrik" som i C's kontaktbok hade fått smeknamnet MAMMA, bor i Karlsborg och C utbrister att hon inte ens varit där! det tog väl ändå priset. Ja vi hade roligt åt det och jag garvar fortfarande! mahahaha!

Hejdå S

Mail pling

                                                 image23

Vi sitter nu och försöker att komma vidare med examensarbetet. S mailar som en tok till en kille hon träffat via kontaktsida på internet. Varje gång det plingar till ler hon stort och läser högt för oss andra vad han skriver. Hon är så söt. De skickar typ ett mail minuten till varandra (smått lätt överdrivet). Jag ska inte vara avis, får väll gå med där med och hitta mig en lika dan, som vill ses och som får min hotmail att plinga.


Hejdå C


Puss hej ses


På plats

Sådärja. då var jag på plats i bibblan igen. Väntar på att C ska komma och vår andra skrivkamrat. Varför är jag alltid först för? jag som har längst hit och dessutom cyklar. hehe. jag måste vara av den snabbare typen!

har redan fått en långt Mail av Stockholmskillen (nytt smeknamn) och det förgyllde min morgon I tell you. Han verkar vara en trevlig prick som sagt :)

Nu ska jag nog svara på hans mail och invänta skrivpartners!


Hejdå S

Från nätdejta till IRL? Vågar man?

Godmorgon!

Igårkväll fick jag prata med den där killen på MSN igen. har mailat honom lite fram ocjh tillbaka nu i snart två veckor. Han vill träffas. Han bor i Stockholm. Men jag vet inte. jag är nog lite feg. Han är hur söt som helst och hur trevlig som helst. Blond med jätteblå ögon..

Men vågar man träffa nån som man mött på nätet?

Hejdå S

Dirty sexy money

Nu börjar det bli dags att sova snart här. Har hittat ny serie som verkar vara kul. Dirty sexy money. Ska börja gå på trean tror jag snart. Får se om den är nåt!

Det är lugnt C. det är fint med lite bilder i bloggen. och tack alla som kommenterar!

Har ni haft en bra dag?

Hejdå S

Hejsvejs!

Ser att C har varit en aktiv skribent idag! Trevligt värre. jag har i det närmaste blivit dum i huvudet av att formulera mig med uppsatsen hela dagen. så jag ber redan nu om ursäkt för den svenska jag kan komma att missbruka här.

Jag har iallafall varit och tränat sprang 3,4 km och det känndes bra. Imorgon blir det på det igen tillsammans med  C och sen blir det sleepover där hemma! Myskväll!

Fick klartecken av vår handledare idag också. Enkäten vi filat på var OK! Hurra för oss! imorron blir det missiv brev och kontakta skolorna.

fy fan va vi är bra!

Hejdå S

Till S

Sorry S vet inte vad du tycker om alla bilder, men de var så nice. Pussss

Sms, barn och förlovningar

image17

Denna stämmer så bra. Efter en del alkohol i kroppen börjar man skicka ett ton sms till folk man inte borde. Dagen därpå när man läser vad man har skickat från förgående kväll, får man smått ångest. men tänker. Va fan "jag kände för det då". Så varför inte göra det då. Skitsamma om man skrev en massa kärleksförklaringar, de som får sms:n borde ju bli glada i alla fall. Det skulle jag själv bli.


Överallt ser man tjejer med barnvagnar och släkten tjatar lite om "när är det dgs för dig?". Jag skulle vilja säga. Just nu letar jag först efter en bra och vettig kille, det är ju en förutsättning för att skaffa barn.  Barn ska jag ha, men bara när jag själv är redo. Väldigt tråkigt i detta väder att inte ens ha ngt pågång. Men det kommer nog.  Mina vänner som är upptagna brukar säga " gå inte omkring och leta, kärleken slår ner när man minst anar det. Jo tjenare, lätt för dem att säga det. Som singel tycker jag alltid att man har sina antenner påslagna, de är det automatiskt.
image181image202

Japp när det är dags för 1+2 då är förhållandet seriöst =)


Hejdå C

Vilket väder

Jo tjenare snart Maj, inte om man tittar ut genom fönstret nu. Blåser nästan orkan där ute (100% överdrift) och väldigt kyligt, det snöar till och med. För bara ngn dag sedan var vädret så pass fint att jag och S satt ute och solade. Hade vi inte haft så mkt att plugga hade vi rökt vattenpipa vid ån. Sådant är Carpe Diem.

Tycker att denna serie passar bra in på det jag nyss skrev om vädret.

image16

Det är ju så här det är. Hoppas att du inte blåste av cykeln S. Bra skrivet idag =) Ses imorgon.


Ps det bästa med regn och ruskväder är att man kan krypa ner under täcket, med ngt varmt att dricka och titta på tv eller läsa en bra bok. Å sedan har jag ju ingen allergi heller. I like this =) Fast det bästa hade ju varit om man hade haft ngn kille där hemma som väntade och kunde titta på TV med en och massera ens rygg så att man blir som en ny människa inför morgondagens skrivande.
Hejdå C


Pussoch kram



Mör i kroppen och mycket skrivande

Krafterna börjar sakta återhämta sig. Men man känner sig ändå utpumpad. Men gruppen har fått en hel del skriver, är riktigt stolt över os. Vi börjar gå frammåt. Saknar konstigt nog inte Mr Manipulation ett dugg. Går super bra när vi inte är i samma stad, när vi båda är hemma i samma stad, det är då allt skiter sig. Men som sagt det går ju frammåt. Alltid ngt. Ikväll ska jag ta det lugnt. Kanska kolla lite på Vänner och plugga lite grammatik, har den tentan den 14. Fan vad tråkigt. Men men den måste bli gjord. Kuggade på den med två poäng förra gången. Jesus vad hårda de är då. Kan de inte vara lite snälla. Jajja. Livet är hårt i bland, å när man får kämpa mot att uppnå ngt vet man att man lever.

S lycka till med träningen, imorn ska vi hurta tillsammans. =)

Hejdå C

Migrän

Tror att helgens eskapader satte sina spår i min kropp i alla fall. I natt fick jag så pass ont i huvudet att jag trodde att huvudet skulle gå sönder. I morse var den så enorm att jag hade synnedsättning på båda ögonen och jag trodde att jag skulle bli galen. Det värsta är att du knappt kan röra huvudet utan att kvida eller kräkas. Men efter många timmar i sängen kan jag nu ta mig upp utan att kvida. Helgen som var, jesus. Vi hade alla målet att hitta ngn att strula med i lördags, å det gjorde vi. Hittade en ganska snabbt, jesus vad vi honglade, blir lite generad. Det var som att vi inte fick nog av varandra. Men som jag alltid gör när killar blir för på är att fly. Därför sa jag att jag skulle på toa och drog hem i stället. Jag vet att det är skitfegt, men jag vet att det är Mr Manipulation fel att jag gör så här. Blir man sårad för mkt, tror man att alla killar är lika dana och då flyr man för att inte bli det. Ska börja ta djupa andetag när det blir så där. Va fan för att hitta ngn måste man våga chansa. Blir man sårad får man försöka igen.

Hejdå C


Gayklubb och tjejsex

Minsann, som det begav sig. C och jag hamnade på vad vi trodde var schlagerkväll igår men som sedan visade sig vara gayklubb. Träffade några kompisar där och stämmningen var på topp med asbra musik i schlagerns anda. E var där en tjej som bara alla vill ha sex med jämt, intressant fenomen det där och det skapar jämt drama.

S gick hem med en tjej när kvällen var slut. Hon liknade Shane i Lword lite och vad skulle jag göra? Det var en spännande uppelevelse och väldigt skild från vad jag är van vid. "Tjejer är liksom lite mer som jag" -  smart kommentar, fast det saknades en väsentlig kroppsdel det kan man inte komma ifrån, så gay det tror jag bestämt inte att jag är :)

Spännande saker!

Grundskolans utveckling 1500-1969


Nu har jag äntligen lyckats täcka min del av bakgrunden i vårt arbete. Grundskolans utveckling från 1500-tal till 1969 års läroplan. Spännade och gediget. ska maila handledare snart och se vad som säges, kanske är det för tunt. och för lite källor. å andra sidan anser jag att historia är historia och de böcker jag valt är inte av någon uttalad subjektiv åsikt.

hrm...

lite väl inne i snygga formulerinar. BAJS på detta!

Ny dator inhandlad

Woho! jag har köpt ny dator. Liten. bärbar. svart. vita knappar. snabb. liten och smidig.

sovdags nu!

Hejdå S

Reflektion om examensarbete

Jepp nu är det mindre ????, oro, ångest och klia sig i håret. Innan detta arbete har nått sitt slut kommer man knappast att ha ett hårstrå på huvudet och förmodligen ha en del rynkor runt ögonen och ha en skrumpen hjärna. Hade varit så skönt att leja bort skrivandet och åka utomlands och leva soft liv. Det tycker jag att vi har förtjänat. Men alla har denna väg fått vandra, då lär ju vi med göra det. Suck life is tuff. Lika bra att ta tjuren vid hornen och fortsätta skrivandet.

Take care.

Dröm                                                                                                       Verkligheten

508145-12 image13image14image15


Hejdå C

Om mig

Eftersom S har gjort en presentation av sig själv, lär ju jag också göra det.

Jag pluggar i studenternas stad Uppsala och det har varit mitt hem i fem år. Flyttade hit från en mindre stad i mitten av Sverige och tyckte att Uppsala var som att komma till Paris, detta i både storlek och nöjesliv. När jag flyttade hit lämnade jag min familj och med detta tryggheten. Helt plötsligt skulle man klara sig själv med allt vad det innbar. Måste erkänna att det tog tid att anpassa mig till detta. Lockades alldeles för mkt av det breda utbud som fanns av nöje i Uppsala och pluggandet kom i andra hand. Efter ett tag tröttnade jag på detta liv, 
När jag  flyttade hit hade jag ett förhållande, men det tog tyvärr slut. Min kära mor brukar ibland säga "jag förstod det då jag tänkte på dig och X när jag hörde låten Feel med Williams".  Tack så mkt för det, men hon hade ju rätt. Det brukar mammor ofta ha, tyvärr, men det vill man inte erkänna.
Under årens lopp har det skitit sig med kärlek för min del, jag har mött många grodor som har lovat mig hela paradiset, men i stället fick jag groddammen. Men letar, drömmer och hoppas fortfarande. Tänker ju inte ta vem som helst bara för att man är singel, lite krav måste man ju ändå få ha, vet ju vad jag inte vill ha. Att vara singel har ju ändå sina fördelar =) Jag och S har en spännande resa framför oss =)

Mitt liv går just nu ut på att plugga, dvs det nedrans examensarbetet (tänk om man kunde leja bort det), men alla andra har ju skrivit det. Förutom det försöker jag träna ngr gånger i veckan, japp denna vår ska jag inte inse i slutet av Maj att man kanske ska vara lite vältränad inför sommaren och umgås med mina vänner, S är en av de närmaste, tillsammans beger vi oss ut på osäkra vägar och reflekterar över misstag, känslor och tankar tillsammans. Två huvuden är bättre en ett brukar man ju säga. Självfallet hinner vi med en och annan fest också, man kan ju inte sluta ha ett liv bara för att man skriver för fullt. 

Precis som S skrev är tanken den att hon och jag ska bege oss ut i minglet tillsammans i jakten på den så kallade "rätta" Citerar här S "Finns ens den personen, eller är det inställning det hela handlar om, att bli mindre kräsen?"

Ha en toppen dag nu väntas det många timmars läsning.

PS: Enligt en sida som jag har är det bara 65 dagar kvar innan jag tar min examen. 

Hejdå C


såja..

Nu har ångesten lagt sig lite. nu är jag bara hungrig...


Hejdå S

Påtaglig ångest

Så ja, då var man fylld med ångest igen dådå. För en gångs skull är iallafall inte någon med snopp orsaken. Eller jo indirekt fast inte på det sättet. ÄH! Mina ord är upp och ner.

vi hade vårt första handledarmöte med om uppsatsen, som för övrigt är en C-uppsats på D nivå. ja inte ens jag fattar vad det är vi egentligen håller på med. Ungefär fram till kvart i tre idag var läget på topp. vi ahde formulerat både syften och frågeställningar och knåpat hop en vad vi trodde var bra intervjuguide. Kvart över tre slogs allt det där sönder och vi var tillbaka på ruta ett innan vi ens hade börjat. FAN.

Nu har vi så mycket arbete framför oss att vi knappt vet var vi ska börja....

Hejdå S

Examensarbete

Ok nu är ens innre i uppror och ångesten är stor. Vi har haft vårat första handledarmöte beträffande examensarbete. Innan detta möte hade vi trott att vi hade kommit en bra bit påväg, men under mötet insåg vi att så inte var fallet. Han kritiserade våra planer rätt kraftigt och vi satt där alla med en massa ????. Våran handledare är verkligen skit bra, ger bra tipps och är super duper kunnig, Klart att han är han är ju forskare inom pedagogik och från Dalarna. S tror i denna stund att hon inte får ngn examen, givetvis får hon det. Jag vet inte varför jag just nu är tätt lugn trots omständigheterna. Jag tänker positivt och tänker "det kommer att fixa sig, det har det gjort för alla andra".Men det är så otroligt mkt man ska skriva. Jesus allt man har lärt sig under alla ¨år på sin utbildning ska nu ner i ord i ett enda arbete. Inte lite de begär. Suck. Men även om man har detta mastodon pm måste man försöka ha ett liv med under våren. Vi har båda ringt till våra föräldrar och bett om en förtidig examenspresent, dvs en varsin bärbar dator.

Hoppas att eran dag har varit mindre ångestfull

Hejdå C

Examensarbete

I  full gång nu och skönt att blogg.se fungerar igen. (äntligen) jag har inneboende hela denna veckan och det är inte C. det är roligt men största delen spenderas ändå i skolan framför datorer och böcker. Examensarbetet börjar ta sin start och det känns både bra men också stressigt.

Skriver mer ikväll, jag tror bestämt att en redogörelse från helgen är på sin plats!

Hejdå S

Helgen som var blev insikt gånger 100 hur verkligheten är. Och att vissa personer aldrig förändras.

Hmmm hur ska man sammanfatta denna helg då. Insikt, förståelse om hur livet verkligen är och att personer man trodde hade förändrats inte har förändrats ett dugg. Vissa personer står fortfarande kvar och stampar och bearbetar det som hände för flera år sedan, tragiskt. När det gäller Mr Manipulation var det så. Tror ibland att han fortfarande vill vara där vi var för sex år sedan. Jag som såg upp till honom och levde mitt liv efter honom, inte som det är nu. Men trots att jag har vuxit upp, blivit självsäker och vet vilket svin han är faller jag dit igen och han vet precis vilken knapp han ska trycka på för att jag ska falla totalt. Hatar detta. Nu får det vara över. Jag vet att jag har sagt det så många gånger och mina närmaste tror inte att jag kommer att hålla det denna gång heller. Det handlar inte om vad de anser, eller det gör det väll. men det är jag som måste bestämma mig, ta tag i detta gåvidare och släppa taget. Detta kommer att bli skit svårt det vet jag för han är ju ändå MR Manipulation och jag är svag. Men så länge vi inte vistas i samma stad och samma rum så ska jag övervinna detta. 

Nu måste jag sätta igång med examensarbetet. Skriver ikväll. Hoppas att eran dag blir kalas. 
Pussss



Hejdå C 

RSS 2.0